Smørrebrød med rullepølse

Üks kuulsatest Taani lahtistest smørrebrød-võileibadest, mille valmistamiseks on vaja taanlaste rullsinki rullepølse.
Viimase retsept on loomulikult Nami-Namis olemas :)

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

viil kandilist rukkileiba

võid

paar viilu Taani rullepølse sinki

õhukeselt viilutatud tomatit

õhukeselt viilutatud tavalist kurki või marineeritud kurki

õhukeselt viilutatud toorest (punast) sibulat

Valmistamine

Määri rukkileivaviilule võid, siis kata õhukeste Taani rullsingi viiludega. Peale tomati- ja kurgiviilud, õhukesed sibularattad ning veidi lihatarretist (sky).

Serveeri salatilehel.
 

LISA KOMMENTAAR