Gruusia retsept (šoko aražanit). Aeglaselt koos põnevate vürtsidega hautatud šampinjonid koorekastmes. Roa valmistamiseks sobivad kõige paremini veidi suuremad šampinjonid - need ei haudu liiga väikeseks.
Pese šampinjonid, nõruta hoolega ja lõika paksudeks viiludeks. Kuumuta potis või, lisa seened. Maitsesta soola-pipraga, siis kuumuta paar minutit.
Lisa rõõsk koor. Lisa marlikotike, kus on pipraterad, nelk, loorberilehed ja kaneel. Kuumuta tasasel tulel aeg-ajalt segades umbes 45 minutit, kuni rõõsk koor on kokku keenud.
Eemalda marlikotike, lisa hakitud värsked ürdid ja serveeri soojalt.
Vürtsidega hautatud šampinjonid
Gruusia retsept (šoko aražanit). Aeglaselt koos põnevate vürtsidega hautatud šampinjonid koorekastmes. Roa valmistamiseks sobivad kõige paremini veidi suuremad šampinjonid - need ei haudu liiga väikeseks.