Kana keefirimarinaadis

Kasuta kas tervet kana või sobivas koguses kanatükke või hoopis kanafileed.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 keskmine broilerkana või 3-4 kanafileed

2 dl keefirit või hapendatud täispiima

0.5 sidruni mahl

1 küüslauguküüs

1 sibul

soola

riivitud ingverijuurt

paprikapulbrit

Serveerimiseks:

keedetud riisi

värsket salatit

Valmistamine

Tükelda kanaliha paraja suurusega tükkideks.

Sega hapendatud täispiima või keefiri hulka purustatud küüslauk, sidrunimahl, sool, ingver, paprikapulber ja sibularõngad. Vala segu kanatükkidele ja lase üle öö külmikus maitsestuda.

Lükka kanatükid varrastele ja küpseta ahjus või grillis krõbedaks. Serveeri keedetud riisi ja värske salatiga.

Loe veel:

Retsept ilmus Päevalehes 27.4.1997, pildid tegid Juta Kübarsepp ja Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 28.06.2017 23:37

Väga hea. Kasutasin kanafileed.

Merx
postitatud 11.12.2023 17:20

No seda kassid ostaksid :D

Marx
postitatud 07.09.2024 20:47

Ojaaaaaaaaaaaaaaa!