Väikesed ahjuomletid singi ja juustuga

Neid väikeseid ahjuomlette on kõige parem küpsetada silikoonist muffinivormis. Sobivad hästi suupistelauale, piknikukorvi ja koos värske salatiga kergeks lõunaks või õhtueineks.

Kogus
12 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
45 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

250 g hapukoort

3 sl kontsentreeritud tomatipastat

4 muna

200 g riivitud juustu

250 g hakitud sinki

1 sl röstitud sibulahelbeid

1 sl Herbes de Provence'i maitseainesegu

soola ja musta pipart

Valmistamine

Sega kausis hapukoor, munad, tomatipasta ühtlaseks. Sega juurde röstitud sibulalaastud, riivitud juust, hakitud sink, ürdisegu ning maitsesta soola-pipraga.

Tõsta segu silikoonist muffinivormi aukudesse või paberümbristega vooderdatud muffinivormidesse.

Küpseta 170-kraadises ahjus umbes 30 minutit, kuni omletikesed on pealt kuldsed ja läbi küpsenud.

(Omletikesed kerkivad kenasti, aga jahtudes vajuvad veidi kokku).

LISA KOMMENTAAR

Seakass
postitatud 14.06.2013 13:05

Hea maitsega ja väga toitvad! Igaks juhuks mainin, et soola ei maksa väga juurde lisada, kuna sink ja juust on juba ise parajalt soolased... mina sellele ennem ei mõelnud ning omletikesed tulid veidi liiga soolased, aga head ikka!