Neid väikeseid ahjuomlette on kõige parem küpsetada silikoonist muffinivormis. Sobivad hästi suupistelauale, piknikukorvi ja koos värske salatiga kergeks lõunaks või õhtueineks.
Sega kausis hapukoor, munad, tomatipasta ühtlaseks. Sega juurde röstitud sibulalaastud, riivitud juust, hakitud sink, ürdisegu ning maitsesta soola-pipraga.
Tõsta segu silikoonist muffinivormi aukudesse või paberümbristega vooderdatud muffinivormidesse.
Küpseta 170-kraadises ahjus umbes 30 minutit, kuni omletikesed on pealt kuldsed ja läbi küpsenud.
(Omletikesed kerkivad kenasti, aga jahtudes vajuvad veidi kokku).
Hea maitsega ja väga toitvad!
Igaks juhuks mainin, et soola ei maksa väga juurde lisada, kuna sink ja juust on juba ise parajalt soolased... mina sellele ennem ei mõelnud ning omletikesed tulid veidi liiga soolased, aga head ikka!
Väikesed ahjuomletid singi ja juustuga
Neid väikeseid ahjuomlette on kõige parem küpsetada silikoonist muffinivormis. Sobivad hästi suupistelauale, piknikukorvi ja koos värske salatiga kergeks lõunaks või õhtueineks.