Grillitud paprikad kirsstomatitega

Maitsestatud toorjuustu ja kirsstomatitega grillitud paprikakaunad.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 paprikat

200 g karp küüslaugu ja ürtidega toorjuustu

12-16 kirsstomatit

Valmistamine

Pese ja poolita paprikad. Pese tomatid.

Tõsta iga paprikapooliku sisse lusikatäis toorjuustu ning siis 3-4 kirsstomatit. Grilli mõõdukas kuumuses, kuni paprikad on pehmenenud.

Idee on Soome ajakirjast Ruokamaailma. Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 28.05.2010 19:32

Mõnus.Kasutasin Vigala ürdikreemi küüslauguga.

Kaare
postitatud 18.09.2019 08:49

Mulle ka meeldis! Teeks teinekordki.

Martiina
postitatud 18.09.2019 11:34

Lihtne, aga maitsev kooslus!