Maitsestatud toorjuustu ja kirsstomatitega grillitud paprikakaunad.
2 paprikat
200 g karp küüslaugu ja ürtidega toorjuustu
12-16 kirsstomatit
Pese ja poolita paprikad. Pese tomatid.
Tõsta iga paprikapooliku sisse lusikatäis toorjuustu ning siis 3-4 kirsstomatit. Grilli mõõdukas kuumuses, kuni paprikad on pehmenenud. Idee on Soome ajakirjast Ruokamaailma. Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.
Mõnus.Kasutasin Vigala ürdikreemi küüslauguga.
Mulle ka meeldis! Teeks teinekordki.
Lihtne, aga maitsev kooslus!
Grillitud paprikad kirsstomatitega
Maitsestatud toorjuustu ja kirsstomatitega grillitud paprikakaunad.