Kelluke Kokaõpilane 2015-07-06 02:01:23 |
Pikalt on plaanis olnud väisata itaalia pererestorani Butelli. Varem asusid nad Rataskaevus, aga siis ma sinna ei jõudnudki, nüüd on end sisse seadnud sinnasamma lähedale Dunkri tänavale Beer House`i vastu. Väga tore oli, tundus, et isa ja poeg teenindasid ja proua vaaritas köögis. Sõime karpe kokk Silvia moodi, kalmaari ja sealiha raguuga värsket pastat - kõik toidud maitsesid koduselt ja väga hästi. Neil on Dunkri tänaval ka õues lauad, aga veel mõnusam on Merchant hotelli sisehoovis. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2015-07-06 12:32:37 |
Esimest korda kuulen, Kelluke :) Veebileht on neil alles valmimisel, Facebooki-leht siin. | |
Kelluke Kokaõpilane 2015-07-06 18:24:03 |
Ma avastasin ka talvel juhuslikult mööda kõndides ja pärast guugeldasin. Neil on vist põhirõhk toidul, mitte turundusel :-) | |
Riinuška Kokaõpilane 2015-07-11 02:52:39 |
Milline seal hinnatase on? Hea meelega prooviks selle koha ka ise järele... :) | |
Kelluke Kokaõpilane 2015-07-12 01:48:24 |
Hinnatase on selline keskmine: eelroad 5-9 EUR, pearoad 9-20, magustoidud umbes 5 EUR. Eelroogasid saab ilusti ka jagada, näiteks menüüs on lõhe tartar, aga omanik ütles, et nad võivad teha kalavaliku- sobis hästi kahele. Facebooki lehel on menüü ka väljas. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2015-07-20 11:35:19 |
Eesti Maitsed Täna käis ka Butellis hiljuti, Facebookis on pilte ka. | |
Petu Abikokk 2015-09-05 15:41:25 |
ma olen täitsa nõus sellega, et menüü ei pea olema kivisse raiutud. Mida on, seda on. Brokkoli võib spagettide juures asendada suvikõrvitsaga ja mõni asi võib olla köögist otsa saanud. Aga võiks ju seda kohe öelda? Mitte alles siis, kui tellimiseks läheb? Ja veinikaardi võiks ka tuua kohe alguses, mitte küsimise peale. Ja noad-kahvlid käivad sööjast paremale, mitte vasemale. Nõudekast tulnud söögiriistadel on teinekord veejäljed peal, aga need tulevad rätikuga hõlpsasti maha, ma tean küll, mul on ka kodus nõudekas. Ja teenindajad ei pea omavahel leti ees lobisema, kuni mul menüü mõlemat pidi juba pähe õpitud on (polnud ju teine nii pikk). Ja tugevalt ülekaaluliste inimeste probleem on see, et nad higistavad rohkem (eriti siis, kuna nad liiguvad), nad võiksid seda teada, ning nad peaksid arvestama, et kui neil on niisugune amet, et tuleb teistele lähedal seista, siis on vaja vahepeal päeval ka dushi all käia. Aga muidu söök oli kõva keskmine, kuigi ka mitte üle selle. Mis meile mõlemale tundus, et soola pannakse seal köögis keskmisest veidi rohkem. Mu kaaslasele see meeldis, minu jaoks oli asi üsna ülemise piiri peal, aga ma tõesti armastan pigem keskmisest magedamat toitu. Kuid niisuguse teenindusega Tallinna vanalinna serval küll kauaks ellu ei jää. Ja ruumi akustikaga võiks ka proovida midagi ette võtta. Seal oli peale meie kahe veel kaks laudkonda (a 4 inimest) ja ruum oli nende hääli paksult täis. Kusjuures nad ei lärmanud tegelikult, seal lihtsalt kostab nii hästi. Vbl sattusin halvale päevale, aga mul ei tekkinud soovi sinna veel minna. http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|