Fre Abikokk 2013-03-11 22:49:08 |
Andke häid ideid, mida koju varuda, ennetavalt ei taha pea kuidagi sellel lainel töötada ennetavalt. Kusjuures juba praegu tunduvad oma lemmik-püreestatud-toidud mitte nii toredad /tegin täna läätsesuppi/. Valge jäätis ja kefiir on siiani soovitatud, aga seda on nädala menüüks napilt..... | |
Marink Kokaõpilane 2013-03-12 13:01:29 |
Mina olen selle etapi läbinud. Tegelikult, ega sa mõned päevad peale mandlioperatsiooni väga süüa ei tahagi, sest neelata on väga piinarikas (isegi vett neelata on alguses valus). Hiljem võtsin menüüsse mahedad, jahedad ja pehmed toidud nt püreestatud banaani, kohupiimakreemid, peenest pastast (spaghetti tagliati) valmistatud ja jahutatud piimasupi. Magusaisu üldse ei olnud, seega jäätist ei söönud. Keefirit mõningal määral jõin. Nälg oli küll, kuid valu neelamisel oli minu jaoks piinarikkam, seega oli kergem olla söömata. Kahe nädalaga olin kaalus kaotanud ligi 7kg. Hiljem, kui kurk enam nii tundlik ei olnud, siis avastasin üllatusega, et kogused, mida sõin, olid palju väiksemad kui varem, sest magu oli vähesega harjunud ja täiskõhutunne saabus väga kiiresti. | |
Blondie Abikokk 2013-03-13 13:31:51 |
See on natuke naljakas soovitus, aga soolaseks sobib ka pasteet, kui kohupiimakreemidest ja muust magusast kõrini ning püreesupid enam ei isuta. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-03-13 15:35:42 |
Teema oli juba olemas: siin :) Jätkake seal ;) | |