Fre![]() Abikokk 2013-02-26 01:43:43 |
[1quote]kui majas keegi, kel pole mõlemad käed vasakud, siis sinna aknaorva saaks päris kobeda asja teha. Kolm-neli lampi, piimklaasi, natuke puitu. Võiks koguni terraariumi moodi asja teha![/quote] Meil ongi see häda et majapidamises on kahe täiesti arvestatava parema käega isend/isand olemas kes kategooriliselt keeldub väljastpoolt sisseostetavatest ehitustöödest, samas pikaleveninud ehitusjärguga (1933 kuni tänaseini ;-)) MTJ nõuab oma ja "ilutööde" jaoks saab aegu broneerida aastasse 2033.... | |
Zapxpxau![]() Abikokk 2013-03-11 21:15:42 |
Kekkilä lamp särab mul nüüd madalal aknalaual. Valgus on roosakas, täitsa selline magenta. Praegu veel vara öelda kuidas taimedele mõjub. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2013-03-11 22:28:45 |
Zapxpxau:
Oo, põnev :)
Kekkilä lamp särab mul nüüd madalal aknalaual. Valgus on roosakas, täitsa selline magenta. Praegu veel vara öelda kuidas taimedele mõjub. |
|
Fre![]() Abikokk 2013-03-11 22:45:47 |
Kusse põnevus siin... Sulaselge kadedus /minu poolt/ Kekkiläga kekksijäd siin, ma ütlen | |
Kopraonu![]() Kokaõpilane 2013-03-23 23:14:17 |
Ostsin kunagi kasvuhoonesse LED-lambid.Maksid kusagil 5500 eeku ja olid 90w. Kaks põhitooni on sinine ja punane-väga kiideti ökonoomsuse poole pealt et on sama mis 400w kasvuhoonelamp. Müüjate soovil tegin ka pooleteisekuused katsed täiesti pimendatud ruumis. Selle hirmkalli lambi all kasvasid taimed ainult täpselt selle lambi all ja siis ka viletsamalt kui selle 400w all. Lahtiseletatuna pidi see lamp asuma max 1m kõrgusel siis ta kattis mingi alla 1 ruutmeetri pinda ära. 400w oli 2m kõrgusel ja toitis 6-7 ruutmeetrit ära lisaks ta annab ka 25% soojust juurde. Rohkem pole see firma väga neid lampe reklaaminud. Praegu on nad mul kasutuses rohelise sibula kasvatamisel - sibul on küllaltki vähenõudlik valguse suhtes. Need on minu kogemused. | |
Zapxpxau![]() Abikokk 2013-03-24 15:46:04 |
Väga huvitav! Hirmus kallid tõesti. Ja üks ruutmeeter on ikka väga vähe. See pisike kahe pirniga Kekkilä katab umbes just sellise ala, mis ta enda alla võtab, st. kandiku katab ilusti ära, aga rohkem mitte. Siiani ma ei kurda, sest otstarbeks ongi ainult ära valgustada mõned toataimed ja krõbe hind tuleb rohkem disainist. | |
Fre![]() Abikokk 2013-03-24 18:02:14 |
Kas see aluskandik on nii umbes 20 x 60 cm mõõtude poolest? Ma kusagil vaatasin et need on toote üldmõõdud umbes. Kas sinna mahub nii, et mõlemale poole kaks potikest (reklaamipildil on igasugu pisikest sodipodi lambi all) või siis pigem kummalegi poole üks pott? | |
Zapxpxau![]() Abikokk 2013-03-25 18:27:25 |
Umbes selliste mõõtudega jah. Ma arvan, et kaks tavalist toapotti mahuks mõlemale poolele, pluss pisemaid kaktusi või ürdipotikesi. Mul on näiteks praegu ühe otsa peal 4 kaheliitrist limonaadipudelit kus taimed sees, teise poole peal alles idanduskast. | |
Fre![]() Abikokk 2013-03-25 22:52:50 |
Ilgelt ahvatlev, mulle meeldivad ilusad asjad ja see Kekkilä lamp on väga laheda disainiga. Kui keegi kusagilt rahapaja leiab ja tal endal üle jääb võib mulle teada anda. Või äkki saaks mingit PRIA toetust põllumajanduse arendamiseks???? | |
Netcat![]() Abikokk 2013-07-11 20:00:39 |
Ma nägin mingit Kekkilä asja hiljuti Koduekstras riiuli peal kokkupakitult karbis ja kuidagi jäi meelde, nagu oleks olnud vähe odavam hind kui Hansaplantis.
Väga hallukaid ei näinud, siis võis isegi taimelamp olla. Aga võib-olla oli ka hoopis see nende kolmeastmeline riiul.
Igastahes ma mõtlesin, et näe, peaks hinnasildist pilti tegema ja pärast vaatama, et kas on hea hind. Nüüd tuli meelde ja vaatan telefoni ja muidugi ma seda pilti ei teinud... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 1 | 2 | 3 > >> |