Head isu: lõuna- ja õhtusöök 2013

Aire1
Abikokk
2013-05-09 11:58:42
Eile õhtuks hapukapsasupp ja täna lõunaks vorstisalat.
misst
Kokaõpilane
2013-05-09 22:18:30
Olen viimased päevad avokaadolainel veetnud. Tegin salatit avokaado, kurgi, oliivide, sidrunise ja seesamise kastmega ning põhjaks olen kasutanud kas tatart või bulgurit. Mõlemad variandid olid head, aga soja kastmega praetud tatra maitse nagu sobis vähe paremini avokaadoga. Ning praegu on kakaoga tehtud võlukook õhtuks jahtumas.
Pille
Nami-Nami peakokk
2013-05-09 22:57:35
misst:
Olen viimased päevad avokaadolainel veetnud. Tegin salatit avokaado, kurgi, oliivide, sidrunise ja seesamise kastmega ning põhjaks olen kasutanud kas tatart või bulgurit. Mõlemad variandid olid head, aga soja kastmega praetud tatra maitse nagu sobis vähe paremini avokaadoga. Ning praegu on kakaoga tehtud võlukook õhtuks jahtumas.
Teretulemast, Misst! :) Päeval olin koos lastega oma ema-isa juures, kus tähistasime vanaema 93. sünnipäeva. Viisin kaasa porganditordi toorjuustukreemiga, mis oli imehea :) Õhtul kodus lõhefilee sinihallitusjuustu ja ananassiga, magusaks Heidi Parki väike Bailey's toorjuustukook.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Rebane
Abikokk
2013-05-10 01:52:25
Lõunaks singi-juustu võileib, värske salat, õun. Vahepeal päikese käes sõbrannaga Kalamaja pagaritelt kook&kohv. Mina võtsin nende kohupiima-sidrunikoogi. Olen klassikalise kohupiimaplaadika andunud fänn ja minu jaoks jäi see isend kuivaks ja maitsetuks. Õhtul peedi-kodujuustusalat, päikesekuivatatud tomatite ja porruga praetud kanamaks.

Jazzino. teen. naudin.

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-05-12 00:07:58
Reedel tegin lõunaks spagette suitsulõhekastmega. Õhtusöögiks keedetud kartulid ja kapsa-hakklihahautis. Täna päeval sõime Viimsi Marketi lihasalatit ja võileibu. Õhtul saun - erinevad singid-vorstid, juust, tortiljapitsad, redised.

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-05-12 23:12:48
Minu ema-isa ja Kristjani ema tulid täna meile külla pidulikule emadepäevalõunale. Eelroaks oli laual kalavalik (külmsuitsulõhe ja soolasiig, mõlemad Pepe Kala toodang). Põhiroaks röstitud lillkapsas ja seafilee mee-võikastmes, magusaks kakaoga võlukook ning marineeritud maasikad. Õhtul praadisin üleeilseid keedukartuleid ja veidi mune.

Mirya
Kokaõpilane
2013-05-13 14:39:15
Eile emadepäevalõunasöögiks šašlõkk värske tomati-kurgi salatiga ja kohvi-tee kõrvale hõrk rabarberikook. Koogile tegin täidist topeltportsu. Meile maitses väga.
Rebane
Abikokk
2013-05-13 17:17:46
laupäeval lõunaks peedisalat, pasteedivõileivad; õhtuks hummust ja erinevaid juuste-näkse. pühapäeval lõunaks köögiviljasupp, siis vanaema juures kohvi kõrvale marja-purukook, maasikad; õhtuks melon, ahjulõhe aurutatud türgi ubade ja redise-hapukooresalatiga, magusaks sokolaad ja veel maasikaid.

Jazzino. teen. naudin.

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-05-14 00:07:02
Õhtusöögiks kaardiväe kotletid, kuskuss, kodujuustusalat.

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-05-15 01:10:19
Pille:
Õhtusöögiks kaardiväe kotletid, kuskuss, kodujuustusalat.
Päeval mõned eilsed kotletid, lisaks laiad lintnuudlid, tomat ja kodujuust. Õhtul küpsetasin ahjus Ragne & Andra uuest raamatust inspireeritud gruusia leiba juustu ja karulauguga, lisaks tegin taanlaste Drömmekage't.

<< 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 >>