Kätrin Abikokk 2012-10-02 16:01:38 |
Meil on aias kaks suurt paradiisiõunapuud. Mulle meeldivad nad hirmsasti marineeritult, aga endal nii suurt riiulimahtu pole, et purgitäied õunu saaks marineerida. Seega teen mina moosi, mis on hästi puhta ja selge paradiisiõuna maitsega. Tegemisõpetus minu blogis: Nostaligamaitseline roosa ime Välja näeb selline kaunis roosa: Sellest saab kindlasti imelist mannavahtu teha, turgatas praegu pähe - õhtul läheb tegemiseks :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-08-18 15:14:40 |
Ämm tõi Apteegi-Erna ;) käest suure kotitäie paradiisiõunu. Nii ilusad punnid! Paar peotäit läks prantsuse õunakoogi sisse, nüüd mõtlen siin, et mida ülejäänuga teha. Moosi? Marineerida? Midagi uut katsetada? Oh, neid valikuid :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-09-03 12:43:26 |
Tartlased, Aurora pakub paradiisiõunu:
Aurora:
Nädalavahetusel seisab ees seenelkäik ja kohtumine paradiisiõuntega, mida on palju-palju. Jagaksin hea meelega. On keegi huvitatud. Asun Tartus. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-09-03 12:45:32 |
Pille:
Ämm tõi Apteegi-Erna ;) käest suure kotitäie paradiisiõunu. Nii ilusad punnid! Ämm käis jälle Apteegi-Ernal külas :D Tegin püreed, aga sel korral panin ainult kaneeli. Mees ei ole suur nelgisõber. |
|
<< < 1 | 2 > |