Pille Nami-Nami peakokk 2012-04-23 11:05:50 |
Restoran DOMINIC sai viimasel Hõbelusika konkursil parima gurmeerestorani tiitli. Mul on see koht seni täitsa kahe silma vahele jäänud. Millalgi oli seal peakokaks Rudolf Visnapuu (nüüd Mannerheimis), nüüd on Allar Oeselg. Kas keegi on (viimasel ajal) seal käinud ja oskab midagi konstruktiivset kosta? Mul on sünnipäev tulekul ja meespool lubas välja sööma viia :P | |
Kristel Abikokk 2012-04-23 12:05:26 |
Pille, ma ei suuda hetkel väga konstruktiivset ülevaadet anda aga see auhind tuli minu jaoks tõelise üllatusena. Olen seal ca 3 korda söönud viimase 2 aasta jooksul ja kordagi ei ole maitseelamust saanud. Pigem viriseks iga asja kallal mõõdukalt. Kiita julgeks aga sealset veinivalikut ning teenindust - need on üle prahi. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-10-27 13:16:43 |
Hmm, tõesti käisime aprillis mu sünnipäeval seal restoranis, aga toidust detailselt muljetamiseks on vist natuke liiga hilja :) Mäletan, et õhkkond oli väga meeldiv - restoranis olid kõik lauad kinni, mõnus sumin oli. Teenindus oli väga hea, toit pigem selline korralik neli. Aga üldmulje oli meeldiv. Järgmisel korral proovin operatiivsemalt raporteerida :) | |
Kirsike Abikokk 2012-11-07 17:20:27 |
Sõin eile lõunat seal, restoraninädala raames. Pakuti seenesuppi ja coq au vin'i. Olen coq au vin'i seal enne ka söönud ja eilne ei olnud kõige parem. Seenesupp oli väga maitsev. Aga õhkkond on seal tõesti väga mõnus! Meile meeldib:) | |
KöögiKata Kokaõpilane 2014-01-13 16:42:36 |
Võin ka enda kohta sama öelda, see koht oli ammu plaanis, kuid tõeks sai alles aastal 2014. Atmosfäär on endiselt mõnus, interjöör hubane, ruumid vanalinnalikud,lisaks aitas reede õhtut mööda saata imeline klaverimuusika. Teenindus oli samuti sujuv ning sobiv. Proovisime ära : Siikala tartar ja siiamari pošeeritud muna ja röstleivaga Vitello Tonnato – vasikafilee lõigud tuunikalakastmega Madalal temperatuuril küpsetatud lõhefilee kartulikreemi ja kalamarjaga Grillitud kammkarbid krabirisottoga Creme brule Madagaskari vanilli ja vaarikatega Pirni tarte mingi sorbeega (ei mäleta täpselt ja kodulehel puudub see) Ma kiidan siiralt kõike! Roogade suurus oli väga paras, väljanägemine ahvatlev ning maitsed suurepärased. Eriti kiidaks kammkarpe krabirisotoga, mis oli küll menüüs eelroog kuid mina valisin pearoaks! Kusjuures kirjutaks ka siin ühest toredast ja enneolematust seigast. Nimelt olime me kaaslasega mitu korda menüü ülevaadanud ja küsinud üksteise käest veini värvi valikut. Mingil hetkel saabus teenindaja ja ütlesin ausalt, et oleme veidi hädas, sest ei ole suutnud otsustada, kas valime valge või punase veini, või peame jääme klaasiga pakutavate veinide juurde. See peale tegi ta ettepaneku hoopis alustada veini valikust ja siis koos sommeljeega katsuda sobitada sinna juurde mõlemale söögid. Suurepärane idee sellises (täpsustuseks on Dominic veinirestoran) kohas käitumise kohta! Seega valisime koos välja veini - Pinot D`Alsace, mis oli meie jaoks tõesti vein, mis tundus äraproovimist väärt ning mida poelettidel ei ole kohanud ning mille juurde mõlemal oli idee ka toiduvaliku osas . Meile meeldis! Eelmisel aasta lõpus külastasin restoran Lusikat ja sommeljee jutustas, et neil kahel restoranil on omavahel seos :) Kuna Lusikas üllatas mind oma super-teeninduse, heade söökide ja suurepärase veinivalikuga pahviks, tundsin end Dominicis samamoodi. Kuigi ma üritan väga enda jaoks uusi kohti avastada, tean ma nüüd täpselt kuhu ma olen nõus alati oma eurod viima! Soovitan, soovitan ja veel kord soovitan! :) | |
Triin28 Abikokk 2014-12-17 17:24:18 |
Käisin seal söömas kaks nädalat tagasi ja jäin väga rahule! Eelpool kirjutaja on kiitnud kammkarpe risottoga ja pean ütlema, et see oli tõeliselt maitsev roog. Pearoaks sõin vasikafileed ja magustoiduks creme brüleed Madagaskari vanilli ja vaarikasorbeega. Jäin väga rahule. Teenindusele ei saa samuti midagi ette heita. Plaanime ilmselt abikaasaga pulmaaastapäeval uuesti minna :) | |