Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2012

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-02-17 19:48:08
Silja:
Lõunaks ei söönudki vist midagi. Õhtusöögiks lõhefilee (pidime linna läbi sõitma, et küige rasvasem leida sest mul on üks isude dikteerija, kes himustas kalarasva)
:D Mina tegin lõunaks esmalt lihtsalt quesadilla'sid peekoni-paprika-maisi-koriandri-juustuga, õhtuks sõime seda ingveri-kana-šiitakesuppi. Lisaks küpsetasin kaks kooki - spelta-sõstrakoogi ja klassikalise kohupiima-plaadikoogi.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tullia
Abikokk
2012-02-17 20:09:29
Lõunaks tegin juustusuppi riisi ja porgandiga. See oli ülihea. Teised sõid õhtuks ahjukana, aga ma sõin ära selle supi ülejäägi. Magusaks sõime Pajumäe vaniljekohupiima.

Tullia jutukesed

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-02-17 20:12:10
Tullia:
Lõunaks tegin juustusuppi riisi ja porgandiga. See oli ülihea. Teised sõid õhtuks ahjukana, aga ma sõin ära selle supi ülejäägi.
See on meie peres väga popp supp, mul igaks juhuks väike sulajuustukarp pea alati külmikus ootel :)

Akaatsia
Abikokk
2012-02-18 00:00:50
Lõunaks spagetid tomati-hakklihakastmega, magusakas hommikust sidrunikeeksi. õhtusöögiks soojendasime päevaseid ülejääke ja magusaks õunad
Domori
Kokaõpilane
2012-02-18 00:28:12
Eile õhtuks sõime ahjus küpsetatud juustu saiaga ehk siis kiiret juustufondüüd. Täna oli lõunaks viimane ports frikadellisupist. Päeval tegin ühe portsu obatzdat ja see oli siis õhtul leivakatteks. Jätkub homseks ka :)
Kodukanake
Abikokk
2012-02-18 08:27:46
Lõuna vist koosnes juhuslikul ajal tarbitud puuviljadest. Õhtul käisid külalised ja sõime Zoozi blogist pärit Kreemjat läätse-kõrvitsa hautist ja sinihallitusjuustupirne.
Petu
Abikokk
2012-02-18 19:07:14
See näoraamatu kaudu tulnud siidrikastmega sealihasoovitus läks käiku. Karbonaadid hankisin Sadama turult. Kuna mul magusat siidrit majas ei ole, siis võtsin bruti (Ecusson, pur jus) ja see sobis ka suurepäraselt. Väga lihtne ja hea roog. Väikese muudatuse tegin: nimelt viskasin karbonaadilõigud keema läinud kastmesse tagasi, valasin sinna juurde taldrikule nõrgunud mahla ja kuumutasin lyhiajaliselt läbi. Lisaks keedukartulitele olid veel ahjus küpsetatud erivärvi porgandid, kaalikas ja pastinaak (samuti Sadama turult), need said enne ahjupanekut üle valatud seguga veerand klaasi õli+2sl valge veini äädikat+1sl mett+1tl hakitud rosmariini. Soola ja pipart muidugi ka.

http://www.facebook.com/peeter.raudvere

Kodukanake
Abikokk
2012-02-18 19:08:18
Täna ühinesid lõuna- ja õhtusöök üheks pikaks banaanipannkookidega mõnulemiseks teleka ees.
Pille
Nami-Nami peakokk
2012-02-18 22:15:38
Minu emal oli täna sünnipäev ja sõitsime vanemate juurde. Kuna mu mõlemad vanaemad (vanust 90 ja 91) on praegu ema-isa hoolitseda, siis viisin emale praktiliselt kogu söögikraami, et tal vähem muretsemist oleks. Samas ei olnud ka võimalik, et ma ise selle laua kõik ette valmistan, kuna meil endal siin ka väikest viisi laatsaret olnud. Viimsi taluturult ostsin kaasa Pepe Kala kuumsuitsuforelli ja tegin juurde seda kalamarjakastet, lisaks veel suitsuräimefileed. Pekero letist ostsin sibula ja sidruniga marineeritud kilusid ning purki pandud meritinti tarrendis. Mõnusad! Lisaks keetsime neid nn pariisi kartuleid, Stockmanni delist veel mõned salatid ja Mademoiselli kohviku tort. Üks tädi tõi lauale kuuseriisikaid, teine grillkana ja kolmas singirulle. Ise olin küpsetanud korraliku vanakooli plaadi-kohupiimakoogi ja ema oli teinud õunakooki. Täitsa uhke laud sai. Õhtul kodus enam midagi ei söönudki!

Seenekas
Abikokk
2012-02-19 11:49:45
Eilseks õhtusöögiks hautatud koha ja aurutatud riis idusalatiga. Magusavaba. Lisaks praadisin ära ka kohamarja ja maksa. Mari oli nagu mari ikka, kuid maks osutus vägagi positiivseks üllatuseks. :)
<< 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 >>