Retsepti lisamiseks peate sisse logima!
Retsepti lisamiseks peate sisse logima!

Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2012

Silx
Abikokk
2012-02-03 08:40:23
Eile õhtul väsinudkontorineegri E-ainepomm :D purgiborš 100%liste vinkudega. magusaks said mehed kohukesi. Kõik jäid elama. :)

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-02-03 09:03:12
Hilinenud sünnipäevaõnnitlused Karimale!
Pille:
Õhtusöögiks klassikaline kana-nuudlisupp, mis meeldis väga nii mulle, mu isale kui ka mõlemale lapsele.
Eile õhtusöögiks sama, ikka oli maitsev :) Lõunaks tegin Mari-Liisi pannileiba ning väikeseid maisipannkooke (testin retsepte nädalavahetusel toimuvaks järjekordseks peoks :))

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Karima
Abikokk
2012-02-03 10:12:53
Pille:
Hilinenud sünnipäevaõnnitlused Karimale!
Ait?h :) onneks j??di k6igega v?ga rahule ja lapsed soovisid tana kotlette kartulipyreega :)

PAPRIKA: Karima's Food

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-02-03 22:16:11
Lõunaks tegin mõnusad kartuli-porgandi-pastinaagikotlette, mida sõime ürdi-kodujuustuga. Õhtul gnocchi - pärast keetmist praadisin pannil kergelt peekoniga läbi, serveerimisel peale ohtralt parmesanilist.

Leoola
Abikokk
2012-02-04 19:34:34
Tegin esimest korda burgundia lihapada, väikeste mugandustega, kuna osasid asju mul kodus polnud ja lisasin juurde mõned köögiviljad, aga maitselt sai väga hea ja liha mõnusalt pehme. Serveerisin koos köögiviljapüreega ja marineeritud tomatiga
Spiidi
Abikokk
2012-02-04 21:43:29
Leoola:
Tegin esimest korda burgundia lihapada, väikeste mugandustega, kuna osasid asju mul kodus polnud ja lisasin juurde mõned köögiviljad, aga maitselt sai väga hea ja liha mõnusalt pehme. Serveerisin koos köögiviljapüreega ja marineeritud tomatiga
Ma tegin täpselt sama :) Samuti esimest korda. Kasutasin Gordon Ramsay retsepti ja tuli väga hea. Sobbis ideaalselt selle jube külma ilmaga.

le D?ner

Seenekas
Abikokk
2012-02-05 16:02:47
Lõhehakklihast kaste sibula-paprika-rõõsa koorega ja keedukartulid. Hapukurk.
Spiidi
Abikokk
2012-02-05 16:38:43
Pardikoiva confit' on teist tundi ahjus ja kohe läheb ratatouille järele :)

le D?ner

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-02-06 08:44:17
Laupäeval sõime lõunat hiljuti avatud bistroo-baaris "Kukeke" (Anni Arro uus söögikoht Telliskivi loomelinnakus). Olime neljakesi, alustuseks võtsime kanamaksapasteedi ning peekoniga ahjulavaši. Need olid mõnusad. Põhiroaks mulle Kukekese burger ja mehele coq au vin, magusaks üks Napoleon ja šokolaadikreem granaatõunaseemnetega. Eel- ja järelroad olid täitsa meeldivad. Õhtul tegin veisesabaraguud, aga kuna kõhud olid lõunasöögist veel täis ja saunas sõime Cheddar-juustu ja mandariine, siis jäi veisesabahautis esmaspäevaks.
Spiidi:
Leoola:
Ma tegin täpselt sama :) Samuti esimest korda. Kasutasin Gordon Ramsay retsepti ja tuli väga hea. Sobbis ideaalselt selle jube külma ilmaga.
Spiidi, kuidas Gordon Ramsay retsept Nami-Namis olevast retseptist ("Nami-Nami kokaraamatus" on ka) erineb? Meil oli eile sünnipäevaralli viimane osa. Kõiksugu viiruste-haiguste tõttu oli külalisi vähe, aga siiski 8 last ja nende vanemad. Menüü oligi suunatud väikestele: väikesed kilupirukad (neid oli 2 x planeeritust vähem, sest seni, kuni ma üritasin välja mõelda, mismoodi ülejäänud kolme vürtsikilufileed tükeldada, et neist võimalikult mitu pirukat teha, sõi me äsja kolmeseks saanud tütretirts need fileed lihtsalt ära) näkileivad koduse kanamaksapasteediga inglise kurgivõileivad viineripirukad (Jussi viineritega) porgandikangid kõrvitsaküpsised moosimusid (aprikoosikonfitüüriga) kaneeliküpsised (vt märkust kilupirukate kohta; ülejäänud tainast tegin siis hoopis tähekujulisi küpsiseid) maasika-kohupiima-biskviittort Spiduri joonistatud imeilusa martsipanikattega (pilt lisamisel) Pidu algas 14 ajal ja lõpes 18 ajal, õhtust enam eraldi ei söönudki.

Ristl
Kokaõpilane
2012-02-06 12:29:36
Meil oli 48 tundi elekter ära. Õnneks on kodus Tulikivi kamin-ahi, nii et küpsetasin selles süüa: ahjuköögiviljad sealihakuubikutega laupäeval ja kartulid ja verivorstid (mis olid jõuludest sügavkülma jäänud ja nüüd lasin üles sulada). Mõlemad malmpotis valminud. Vett ka ei olnud (sest pump ei tööta, kui elektrit pole), nii et vahepeal käisime külas kohvi joomas.

Ablas miisu.

<< 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 >>