Aire1
Abikokk 2012-08-03 11:23:50 |
Eile tegin telecafe saate järgi gruusia hõngulist ...., nimi ei jäänud meelde. Praadisin seakaelakarbonaadi tükis ühelt poolt pannil, keerasin ringi ja lisasin kartulisektorid. Praadisin kuni kartul oli peaaegu valmis, lisasin hakitud sibula, pisut hiljem küüslaugu ja kõige lõpuks peoga peterselli ja tilli. Mees mõmises ja sõi.Magusaks pisut arbuusi ja arbuusist saab ka tänane lõuna. | |
Silja
Abikokk 2012-08-03 12:30:56 |
Oooooooooooo- kui vahva! Kulub vägagi ära sest alles sai emaga räägitud, et peaks jooke tegema. Näiteks oleks pidanud suurest kogusest vaarikatest, millest polnud aega moosi keeta, hoopis mahla või napsu tegema. Aga loomulikult tulime me selle peale hiljem-kui vaarikad olid enamus maha kukkunud. Teema jätkuks... eile oli lõunasöögiks jogurt ja õhtusöögiks kiire ahjukartul-pealevisatud-peekoniga. Selline üldse mitte suvine kiirtoit sest muu vunk kulus kukeseente sissetegemiseks ühte jube heasse marinaadi. | |
Kirsike
Abikokk 2012-08-03 19:59:48 |
Eile ei söönud midagi, mees ja lapsed praadisid endile kartuleid ja vorste. Täna plaanin teha kapsa-hakklihahautist keedukartuliga. | |
Triin28
Abikokk 2012-08-04 00:46:31 |
Lõunal Soku Pubis praetud lest kartulitega, klaas õunamahla. (väga maitsev oli!) Õhtul tegin ahjus sojakastme ja seesamiseemnetega kana poolkoibasid, kõrvale riisi ja tomati-kurgi-paprika salat. Magusaks plaadikook maasikamoosi ja mandlilaastudega. Hiljem käisime veel poes "midagi head näksimist" otsimas. Mees naases rammusa ploomijäätisega, mina paki kartulikrõpsudega :) | |
Aire1
Abikokk 2012-08-04 12:49:42 |
Eile õhtuks makaronisalat ja grillvorstid ja 1 nektariin. Salatit jäi veel täna lõunaks ka. | |
Triin28
Abikokk 2012-08-05 00:19:34 |
Ärkasime nii hilja, et lõunasöök venis õhtusöögiks. Kinost tulles tegime peatuse Lidos. Mina sõin kartuli-peekoni-seene vormirooga värske salatiga, magustoiduks mangopüree ja kamavahu segu. Mees võttis praekartulid lihakastmega, kõrvale peedisalat. Banaani-maasika-vahukoore magustoit lõpetuseks. Hiljem sõime natukene maasikamoosi plaadikooki, kõrvale piima. | |
Aire1
Abikokk 2012-08-06 11:49:51 |
Eile lõunaks ema tehtud ahjuliha kartuliga, õhtuks hinkalid. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-08-06 11:50:22 |
Me olime terve nädalavahetuse lennus. Reede päeval sõin lastega kodus lihtsat köögivilja-nuudlisuppi. Õhtusöök juba terve perega Põhjaka mõisas. Mina võtsin esimeseks roaks tomatisupi köömnete ja ürtidega ning rukkileiva röstbiifi, soolapeki ja lisanditega. (Jagasin mõlemat lastega). Põhiroaks seakael kartulite ning Põhjaga sinepiga. Magusaks proovisime kõiki desserte - Liina Karroni mandli-marjakooki, siis veel imehead punase sõstra beseekooki ning kama mee ja marjadega. Napoleoni kooki ostsime kaasa ja seda sõime mõni tund hiljem juba koos sõpradega nende maakodus Põlvamaal. Laupäeval võileivad (Põhjaka leivast!) sõprade juures. Õhtusöök juba Tamme puhkemajas Rõuge lähistel, kus mu sõbranna tähistas ühte ümmargust sünnipäeva. Lihasekser, kartulisalat, seapraad kartulitega, toorsalatid. Magusaks Werneri Brita tort ning suur kringel. Pühapäeval sõime hilist lõunasööki/varast õhtusööki aga Tammuri talurestoranis Otepää lähistel. Väga meeldiv eine oli ja ääretult looduskaunis kohas. Alustuseks küülikumaksaterriin kevadkogritsapirukaga, siis siiakala köögiviljade ning sidrunise hollandi kastmega, hõrk hirveliha punaveinikastme ning küpsetatud köögiviljadega ning lõpetuseks sõstra-mandlikook marjade ja kärjemeega. | |
Kirsike
Abikokk 2012-08-06 15:16:50 |
Väga kaootline nädalavahetus oli jälle. Kuna ma ise olin ametis lapse trenni laagri toitlustamise abistamisega, siis kodune elu jäi tahaplaanile. Laupäeval tegin kodustele kapsa-hakklihahautist keedukartulitega ja eile õhtuks praeliha ja keedukartuleid ja salatit. Täna plaanin teha kotlette ja kartuleid. Salatit ka, sest kitsepiima halloumi ootab kapis:) | |
Suzlik
Kokaõpilane 2012-08-06 17:37:56 |
viimaks puhkuselt tagasi ja saan aktiivsemalt sõna võtta :)
Eile lõunaks borš ja röstitud rukkipala leib, magustoiduks nagu ikka mustika-kreeka pähkli jogurt :)
Õhtusöögiks Viimsi marketist kodune kotlet ja värske kapsa-porgandisalat, magustoiduks kookosekohuke ja banaan ning üks Belvita küpsis jogurtiga (ei olnud just suurem asi).
Hiliseks snäkiks veel natuke suitsulesta, pärnaõieteed ning isetehtud kaerahelbeküpsisedi (paksemapoolsed). Life is uncertain, eat dessert first ampsukas |
|
| << < 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 > >> | ||