Fre Abikokk 2011-12-19 13:21:32 |
Tere, panen igaks juhuks siia ka teate, äkki on keegi piletid soetanud ja ettenägematustesse takerdunud. Kui kellelgi on piletid üle siis saatke palun Nami-nami kaudu e-mail. Vaatan meili kuni ca 17.00. | |
ErleS Abikokk 2011-12-19 13:51:59 |
Kahjuks pileteid pakkuda ei ole. Aga tänan sind postituse eest, kuna see äratas ka mind üles ja ostsin endale just viimase saadaoleva pileti ära. Eelmine nädal kaalusin pileti ostmist ja sel hetkel oli neid rohkem kui küll. Jätsin ostmata, kuna kõik minu sõbrannad ja tuttavad ütlesid mu kutse peale ära, kuna neid ei pidavat koogiteema absoluutselt huvitama. Järeldasin siis, et küll neid pileteid esmaspäevani jagub, kui koogihuvilisi nii vähe on... Ja nüüd siis selline olukord, et piletid otsas... Äkki osad on broneeritud (seal vist on selline võimalus?) ja vabanevad veel päeva jooksul, nii et hoia silm peal. Loodan väga, et saad soovitud piletid. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-12-19 14:08:40 |
Fre:
No vott. Mul oli ju kenasti pakkuda priipääsmeid siinsamas ja seda kas fotokampaania pildi või siis kausitordi kooskokkamise eest. Tahtjaid oli täpselt üks (Kardemon) ja tema oma pileti ka sai. Teine läks ühele aktiivsele kasutajale, kes oli eraviisiliselt väljendanud suuuuurt soovi kinno minna :)
Facebooki kaudu läksid ka kaks piletit jagamisele...
Ühesõnaga, tuleb teha kooki ja pilti :)
Aga loodan ka, et saad kinno minna. ErleS pakkumine, et uurida, kas mõni broneering jääb välja ostmata, on ka päris hea..
Tere, panen igaks juhuks siia ka teate, äkki on keegi piletid soetanud ja ettenägematustesse takerdunud. Kui kellelgi on piletid üle siis saatke palun Nami-nami kaudu e-mail. Vaatan meili kuni ca 17.00. |
|
Fre Abikokk 2011-12-19 14:41:13 |
Nojah, mul sõbranna helistas Artisesse ja päris, tädi sai kohe kurjaks küsimuse peale et kas tõesti ei ole ("No kas me siis nalja teeme") ja Artise lehel olen mina pidevalt näinud et 0 piletit saadaval. No ja niiehknaa oleks kahte piletit tahtnud.... Pille, ma isegi korra mõtlesin eile et paneks kõik külmkapis olevad asjad kihiti klaaskaussi ja teeks pilti, aga mul oli suurem seltskond sööta ja muud plaanid juba tehtud, niiet ei hakanud konkureerima, lisaks ei olnud ma kindel et kas kellegi lapsevahti saan. | |
ErleS Abikokk 2011-12-19 17:50:54 |
Kui Fre satub seda postitust veel lugema, siis tasub kindlasti Artise lehele vaadata, sest näiteks hetkel on saadaval 4 kohta. Ja palju paremad, kui minu hommikul ostetud koht :( | |
Fre Abikokk 2011-12-19 23:57:47 |
ErleS:
Ma ei sattunud küll postitust vaatama aga saime tund enne algust bronnist vabanenud kohad. Kohapeal ilmnes, et saalis oli väga palju vabu kohti, nii paarkümmend - ei kujuta ette et kas inimesed ostsid pileti ja ei viitsinud tulla või mis sellega oli. Kui Fre satub seda postitust veel lugema, siis tasub kindlasti Artise lehele vaadata, sest näiteks hetkel on saadaval 4 kohta. Ja palju paremad, kui minu hommikul ostetud koht :( |
|