Oishii sushi

Zapxpxau
Abikokk
2011-12-02 15:06:19
Nägin telekast, et selline uus sushikoht Tallinnas Rävala pst. Jaapanlannast omanik demonstreeris ekraanil sushisid ja need tundusid nii mahlased ja ahvatlevad, et külastasin kohe järgmisel pealinnakäigul seda kohta. Võtsin palju erinevaid, et proovida võimalikult rohkem maitseid. Lahe on see, et neil on seal keskmise kõrge laua peal see liikuv lint, kus sushid ringi vuravad. See tundus lõuna ajal väga populaarne olevat. Mulle endale meeldis ka see, et kõiki makisid, nigirisid jm. saab tellida kahe ampsu kaupa, et siis üks ports on kaks tükki ja hinnad on vist normaalsed, 1€ kuni 3€ kahe ampsuka eest. Mulle ei istuks näiteks, kui oleksin sunnitud sööma ühte maitset 4 või 6 tükki. Peale lõunat on kõik sushi -25%, ja õhtul alates tund enne sulgemist -50%. Menüüd näeb facebookis.

Zap*

Eva
Abikokk
2011-12-02 16:27:43
Üks parandus, omanik on hiinlanna!

http://www.perenaine.ee/

Netcat
Abikokk
2011-12-02 16:35:48
Kas neil tee ja vesi on ikka veel tasuta?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Zapxpxau
Abikokk
2011-12-02 18:52:20
Leti taga oli jaapanlanna, eeldasin kohe, et ka omanik :blush: Lähen teine kordki.

Zap*

Roadwaffle
Kokaõpilane
2011-12-02 20:27:29
Minule ei jäänud väga head muljet esimene kord kuna sushi, mille tellisime, maitses väga veidralt. Riisil oleks justkui nagu väike hallituse kõrvalmaitse olnud ja kala sushi peal nägi välja ja maitses mitte just kõige värskemalt :(

.tulen loobin su katusele kive. - http://roadwaffle.wordpress.com

monty11
Kokaõpilane
2012-03-13 16:30:36
Sai ka täna seda kohta külastatud ja mulje oli väga negatiivne. Inimesi polnud, aga lint oli toitu täis. Sööma asudes said kahtlused kinnitust, enamus valitud taldrikutest oli lindil maratoni läbinud. Rullid olid taldriku küljes kinni ja riis kuivanud. Eriti seda kohta aeglasemal ajal (käisin pärast kolme) ei soovitaks. Asi võib muidugi teise ilme omandada, kui sööjaid rohkem ja lindil värske toit.
Tsheburashka
Abikokk
2012-03-22 23:33:24
Mina ka ei jäänud väga rahule ja just seetõttu, et rongisushid maitsesid üsna eakalt. Ja äädikaga oli ka pisut üle pingutatud. Muide, kui tualetti küsisin, siis suunati mind lihtsalt Radissoni fuajeesse, et äkki seal saab, kuna neil endal pole. Nii, et pikemat istumist ma seal ei plaaniks :)