TALLINN: Catering

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-06-23 00:54:16
Ekspressis oli Margit Kirsipuu lugu Carmen Cateringi tegutsemisest (15 aastat juba): Restoran üheks õhtuks.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-07-11 21:23:40
Kas kellelgi on kokkupuudet olnud Tabasalus tegutseva Osvald Caterging'iga? Sealkandis elav sõbranna otsib järgmiseks laupäevaks kedagi, kes teeks külmlaua ca 20 inimesele ja ma lubasin uurida, kas keegi on osvalditega kokku puutunud.

Mirya
Kokaõpilane
2012-11-06 14:11:45
Eelmisel nädalal toitlustas Frens üht meie firma üritust. Suupisted olid tellitud 120-le inimesele. Nende jõhvika-kohupiima kooki martsipanikattega kiitsid mitu kolleegi. Teenindajad olid asjalikud ja viisakad. Jäime teeninduse ja suupistetega igati rahule.
Profa
Abikokk
2013-03-31 18:30:38
Kasutasin firmat Catering Service ja jäin rahule. Tegu oli külma lauaga, enamus suupisteid pakuti käelt. Igati mõnusad suupisted ja head teenindajad.

Profa köögipool

Ristl
Kokaõpilane
2013-04-22 16:51:27
Mu vennal on pikema-ajalised head suhted Tallinna Teeninduskooliga ja seetõttu tellisime nendelt ema juubelile catering-teenuse. Muljed on ülivõrdes: väga hea ja mitmekülgne toit (tort oli eriti oivaline), märkamatu ja hooliv teenindus, kaunilt kaetud lauad (koos väikeste lilleseadetega). Pidu toimus Tallinnast 20 km väljas ja tulid ka oma nõude ja laudadega, kuna rendiruumides leiduv ei sobinud. Soojalt soovitan!

Ablas miisu.

KöögiKata
Kokaõpilane
2013-05-07 17:31:36
Olen ka hiljuti aktiivselt tegutsenud sobiva cateringi leidmisega cs 30 inimesele. Pakkumised võtsin Osvaldist, Menu, Service, Carmen ja Frens cateringilt. viimased kolm pakuvad kaasaegsemat ja pigem veini kõrvale toitu, esimesed kaks klassikalist süldilauda. Hinnatase kusjuures tuli väga segane, kuid kui arvestada toidu kaalu ja hinda, jäi neist kalleimaks Service ja soodsamaks Menu. Kuna soov oli pakkuda veini kõrvale ja nii suupisteid kui sooja sööki, jäid lõpuks sõelale Carmen ja Frens. Carmen võitis minu jaoks teeninduse st. suhtlus poolega ja tuli vägagi vastu minu soovidele. Jäin rahule ja julgen soovitada! Kindlasti kui teen ka kodus mingit väiksemat istumist (kuni 10 inimest) valin edaspidi Carmeni suupisted. Väga hea kvaliteedi ja hinnasuhe, ning endal jäävad kapid jääkidest puhtaks ja poodides jooksmine ja tegemine ka ära!
Pille
Nami-Nami peakokk
2013-08-26 19:55:48
Tõstan siia ühe kuulutuse:
mrcja:
Nimelt oleks hädasti vaja kedagi, kes oskaks ja tahaks teha peolaulale (15 inimest) snäkke. Üritus tulemas 4. sept. Ja vaja oleks lihtsalt piisavas koguses erinevaid snäkke. Kui oleks keegi huvitayud palun andke märku. Rahas ja muus lepiksime hiljem kokku.
Registreerunud kasutaja on Tallinnast, ilmselt tahab ta cateringi pealinna piires.

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-01-29 10:50:38
Minul ka Cateringi-küsimus. Kas keegi on kokku Tervise Cateringiga? Mis muljed olid?

melkina
Kokaõpilane
2014-02-28 01:48:20
Tere Soovitan hm cateringi. Tegemist on cateringi firmaga kes pakub toitlustust üle Eesti. vaata www.hmcatering.ee valmistavad tervet põrsast/siga otse bbq ahjust! Hind ja kvaliteet paigas ja väga maitsvad toidud.
Pille
Nami-Nami peakokk
2014-03-16 18:01:01
Aitasin tütre viiuliõpetaja 50. sünnipäeva tähistamiseks mõeldud kontsert-vastuvõtu jaoks cateringi organiseerida. Võtsime pakkumised neljast kohast: TEKO Catering, Carmen Catering, Tervise Catering, Catering.ee. Palusime suupisteid, torti ja kohvi-teed 100 inimesele, sh 25 lapsele. Joogid tõime mujalt (Törley vahuvein ja Kölyöki õunamull) ja saime kohapealt (kraanivesi). Pärast jäi küll 80 inimest (sh ca 25 last) ja kohvi-teed tellisime vaid 50le. Lisaks tõid lapsevanemad viineripirukaid, kompvekke, lillkapsast-porgandit ja kartulikrõpse :O ;) Juubilar valis lõpuks välja Carmen Cateringi. Hinna poolest polnud see kõige soodsam, aga menüü meeldis juubilarile kõige enam. Neid ülalnimetatud lisaampsud (viineripirukad jms) toodi aga seepärast, et mõni lapsevanem oli mures, et nende laps ei söö peeneid suupisteid (no oli kala ja liha jne). Ja kui viinerpirukad olid nt kontserdi eel mõne lapse jaoks väga asjalik valik (kes oli suures pabinas lõunasöögi vahele jätnud jne), siis kartulikrõpside mõttest ma üldse aru ei saanud, kuigi loomulikult olid need laste seas popid. Kui poleks neid olnud, oleks nad kindlasti suupisteid rohkem söönud. Soolased suupisted Lõherullid ingverimaitseliste vahemere köögiviljade ja juustukreemiga, suupistelusikal Leiburi rösti korvike suitsutursa salati ja murulauguga Kana õunasiidri tarrendis, roheliste ubadega Pardiliha võileib õuna-juurselleri salatiga Peekonisse mähitud veiseliha, porru ja pastinaagi kreem BBQ searibitükk, murulauk ja marineeritud õun Kitsejuustu ja peedi rulaad, õhkkuivatatud kirsstomati ja tumeda leivaga Ministruudel grillitud köögiviljadega Mulle meeldisid kõige enam suitsutursasalatiga rukkikorvikesed ning pardilihavõileib :) Torti (Šokolaadi-kohupiima-küpsisetort) kahjuks maitsta ei saanud, kuna kiirustasime koju, aga olevat olnud maitsev. Tegelikult oli kõikide catering-firmadega tore suhelda, kuigi reageeriti erineva kiirusega ja mõne tellimiskeskkond oli oluliselt kasutajasõbralikum. Carmen Cateringiga jäädi igatahes rahule, viisakad toredad teenindajad ja igati maitsvad suupisted.

<< 1 | 2 | 3 >>