Soovitage restorani, kust toit koju piduliku sündmuse tähistamiseks

Amanda-Riin
Kokaõpilane
2011-07-21 12:50:10
Tahaksin tähistada mehe juubelit sellega, et tuua mingist heast restoranist toit koju ja seda nautida pärast lapse magamapanekut aias. Kas restoranid üldse pakuvad sellist kaasa võtmise võimalust ja millist restorani enam soovitaksite? Asun Tallinnas Mehe sünnipäev on muidugi täna, seega olen jätnud kõik täiesti viimasele minutile muidugi, aga loodan väga mõne hea soovituse saada.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-07-21 13:58:39
Amanda-Riin:
Tahaksin tähistada mehe juubelit sellega, et tuua mingist heast restoranist toit koju ja seda nautida pärast lapse magamapanekut aias. Kas restoranid üldse pakuvad sellist kaasa võtmise võimalust ja millist restorani enam soovitaksite? Asun Tallinnas Mehe sünnipäev on muidugi täna, seega olen jätnud kõik täiesti viimasele minutile muidugi, aga loodan väga mõne hea soovituse saada.
Võimalik, et keegi isegi pakub sellist teenust, kuigi ise ei oska kedagi nimetada. Kui mul oleks antud olukord (ja kahe väikese lapsega ju tekib ikka), siis ostaks poe deliletist üht-teist mõnusat kaasa - singilõike, head juustu, puuvilju. Isegi täitsa söödavaid valmismagustoite on olemas ju - kui kooki ei taha, siis Vertigo Gourmet'l on mingid šokolaadikreemid klaaspurkides, mis sobib kohe lauale panna, juurde mõned vaarikad-murelid. Õhtul kuskil aias on midagi sellist ehk isegi mõnusam nautida kui noa-kahvliga peent restoranirooga oma hoovis dekonstrueerida? :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Spiidi
Abikokk
2011-07-21 14:09:30
Pille:
Amanda-Riin:
Võimalik, et keegi isegi pakub sellist teenust, kuigi ise ei oska kedagi nimetada. Kui mul oleks antud olukord (ja kahe väikese lapsega ju tekib ikka), siis ostaks poe deliletist üht-teist mõnusat kaasa - singilõike, head juustu, puuvilju. Isegi täitsa söödavaid valmismagustoite on olemas ju - kui kooki ei taha, siis Vertigo Gourmet'l on mingid šokolaadikreemid klaaspurkides, mis sobib kohe lauale panna, juurde mõned vaarikad-murelid. Õhtul kuskil aias on midagi sellist ehk isegi mõnusam nautida kui noa-kahvliga peent restoranirooga oma hoovis dekonstrueerida? :)
Sellisel juhul oleks ka hea valik sushi, kui teile sushi meeldib. Seda saab alati kaasa osta, ei pea muretsema, et toit ära jahtub ja on mõnus kerge soojal suveõhtul aias süüa. Kui sushi ei meeldi, siis on olemas selline leht nagu www.toit.ee, kus on väike valik restorane, millest toidu koju tellida saab. Enamus restoranide puhul on kojutoomine teatud hinnapiirist tasuta. Ja see oleks teile mõnus ka, kui ei pea ise ilusat õhtu aega kulutama restoranis toidul järel käimisele. Aga samal ajal pooldan ka Pille soovitust, ma pole kunagi suurem toidu koju tellija olnud kuna kojutoomisega jõuab hea soe toit siiski ära jahtuda ja suurepärase restoranielamuse asemel saad natuke jahtunud rappunud plastkarbis serveeritud toitu.

le D?ner

Amanda-Riin
Kokaõpilane
2011-07-21 14:50:31
Ma hakkan taipama, et Pille pakutu on tõesti ainus võimalus. Ainus valmistoodete lett, mis mul kunagi märkamata ei jää, asub Stockmannis. Eks mees sõidutab mu õhtul peale tööd kuulekalt ka Stocki, kui vaja on :) Ise ma asun Nõmmel. Äkki olete kursis, kas Selverites võiks midagi head leiduda? Ma ei käi selles vahes muidu kunagi, tean ainult, et Selveri magustoidud on tehtud mingist kahtlasest materjalist. Või on Nõmme kandis veel midagi?
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-07-21 14:58:13
Pille:
Isegi täitsa söödavaid valmismagustoite on olemas ju - kui kooki ei taha, siis Vertigo Gourmet'l on mingid šokolaadikreemid klaaspurkides, mis sobib kohe lauale panna, juurde mõned vaarikad-murelid.
Täitsa teemaväliselt, aga UK-s on müügil GÜ (šokolaadi)desserdid - eksklusiivse hinnaga, aga väga maitsvad ja just sellised, mida võib kohe lauale tõsta ja ei pea silmi peast häbenema :) Isegi ostsin neid tudengipõlves erilisteks puhkudeks (ühikaköögid on siiski piiratud võimalustega). Kohe kahju, et meil neid ei müüda..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Spiidi
Abikokk
2011-07-21 15:49:47
Amanda-Riin:
Ma hakkan taipama, et Pille pakutu on tõesti ainus võimalus. Ainus valmistoodete lett, mis mul kunagi märkamata ei jää, asub Stockmannis. Eks mees sõidutab mu õhtul peale tööd kuulekalt ka Stocki, kui vaja on :) Ise ma asun Nõmmel. Äkki olete kursis, kas Selverites võiks midagi head leiduda? Ma ei käi selles vahes muidu kunagi, tean ainult, et Selveri magustoidud on tehtud mingist kahtlasest materjalist. Või on Nõmme kandis veel midagi?
Magustoiduks soovitaks, kas jäätist, millele lisaks osta palju marju, šokolaadikastet või riivida šokolaadi ja puistada purustatud pähkleid. Või siis võtta mõni kook Stockmanni letist, neil on väga hea valik nii Vertigo kui ka teiste heade kohvikute kooke.

le D?ner

Spiidi
Abikokk
2011-07-21 15:54:46
Ah, ja kuna häid maasikaid on veel saada, siis on Guylianil šokolaadidip/fondüü, mille sisse on mõnus maasikaid kasta.

le D?ner

Amanda-Riin
Kokaõpilane
2011-07-21 15:58:43
Tänan kaasa mõtlemast ja ideid pakkumast:) Ilmselt tuleb siis Stockmanni toit täna, sest meeletu marjakorjamise ja ülekuumenenud lapse kõrvalt on vist parim variant.
Karnivoor
Abikokk
2011-07-21 18:55:28
Sushit on võimalik nt ka koju tellida. Enamus sushikohti pakub kojutoomise võimalust, Nõmmele küll teatud raha eest.