Tiina Abikokk 2011-07-11 20:27:33 |
Kas on kellelgi häid mõtteid, kuidas teha mõnusat suvist booli? Mul boolikomplekt juba aastaid seisab kapinurgas, nüüd kavatsen hoolimata ema vastuseisust tema juubelikülalistele booli pakkuda :D
Tahaks midagi lihtsalt ja ilma paljude eri komponentideta. Mõtlesin, et segaks kokku natuke kanget alkoholi (viina?), vahuveini, apelsinimahla ja veel midagi?, marju ja puuvilju ka muidugi. On paremaid soovitusi?
PS. kui sisestada otsinguväljale bool, tuli valikusse ka tähtviljakissell :o Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Laurentzius Abikokk 2011-07-11 20:47:19 |
Mina olen teinud rummi ja siidri ja segumahlaga ja siis lisaks puuvili, niitis nagu vikat:D | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-07-11 22:58:09 |
Tiina:
Seda küll, aga kui keegi tahab otsida tähtvilja selle sünonüümi, karambooli järgi, siis leiab ta ikka üles ;) Kui valida keerulisemas otsingus JOOK, siis seda kisselli ei pakuta..
Minu firmabooliks Edinburghis oli viin+apelsinimahl+jõhvikamahl+sidrunilimonaad ja konservitud puuviljad.
PS. kui sisestada otsinguväljale bool, tuli valikusse ka tähtviljakissell :o |
|
Seenekas Abikokk 2011-07-12 10:51:54 |
Mulle õpetas üks hobikokk sellise nipi, et väga palava suvepäeva puhuks külmutada marju veidi suuremates topsides (nt. väike jogurtitops) ja siis lisada boolile. Igatahes on hästi toiminud, sest sulab kaua. Viina pole oma boolides siiani kasutanud, pigem mahl+mitte liiga magus liköör+vahuvein või valge kuiv vein+marjad. | |