Erinevad küsitlused (õpilased-tudengid jt paluvad nami-namikate abi)

Põrnikas
Abikokk
2012-04-25 15:14:48
Pille:
praegu jääb minu poolt küsimustik vastuseta viimase küsimus tõttu (16), sest ma ei saa vastata "Millise maksimaalse kohaletoimetamise ajaga olete nõus erinevate valdkondade lõikes?", kui ma ostan veebist vaid pileteid-raamatuid-muusikat. Miks siis on vaja hinnata kohaletoimetamise aega kosmeetika ja aiamööbli kohta ka? Nii et raiskasin mitu minutit vastamisele praegu, niisama huupi sinna viimasele küsimusele vastuseid panema ei hakka (oleks siis vähemalt variant "ei telli neid tooteid" vms). Juhendaja on kehva tööd teinud :)
minu jaoks oli see küsimus problemaatiline ka seetõttu, et oleneb ju kas tellin eesti või välismaa poest.. eestist ootaks nagu kiiremini kui välismaalt. lisaks ka see, mis Pille välja tõi..
KaidiKdl
Kokaõpilane
2012-04-25 15:19:55
Tere Pille, Tänan Teid tagasiside eest. Vastan omalt poolt, miks selline variant sai valitud. Tasutainfoks mainin, et esimeses variandis oli see küsimus samasuguselt üles ehitatud nagu Teie poolt väljapakutud variant. Viimane küsimus on selliselt üles ehitatud, et saada teada tarbijate üldist suhtumist erinevate kaubagruppide kohaletoimetamise aja kohta. Siinkohal toon näiteks enda, kes ma olen internetist tellinud ainult üksikute kategooriate üksikuid tooteid, kuna paljudel juhtudel jääb ost tegemata just näiteks kohaletoimetamise aja tõttu. Kui minuga sarnaselt käitunud tarbija vastaks ainult enda poolt tellitud kaubagruppide kohta, jääks ülejäänud gruppide puhul analüüs tegemata. Kuna minu diplomitöö sisaldab nii tarbijate kui internetiäride uuringut, siis annab selline küsimusepüstitus parema võrdlusmomendi (võrreldes ettevõtete tegelikke kohaletoimetamisaegu ja tarbijate oodatavat kohaletoimetamise aega). Lugupidamisega, Kaidi
Pille:
Tõstan jälle siia:
KaidiKdl:
Tere, minu nimi on Kaidi Keidla ning olen Tallinna Tehnikaülikooli Tallinna Kolledži rahvusvahelise majanduse ja ärikorralduse tudeng. Palun Teil vastata 16 küsimusele, mis puudutavad internetiäri. Paralleelselt tarbijatega toimub uuring ka ettevõtete seas. Küsimustike tulemusena valmib diplomitöö. Diplomitöö eesmärk on selgitada välja Eesti internetiäride hetkeseis ning selle vastavus tarbijate ootustele. Küsimustiku täitmine on anonüümne ja sellele saate vastata aadressil http://www.connect.ee/uuring/264609257/1/ Oleksin tänulik, kui saaksite küsimustikku jagada ka oma sõpradele-tuttavatele vanuses 16 ja vanemad! Lugupidamisega, Kaidi Keidla
PS Kaidi, praegu jääb minu poolt küsimustik vastuseta viimase küsimus tõttu (16), sest ma ei saa vastata "Millise maksimaalse kohaletoimetamise ajaga olete nõus erinevate valdkondade lõikes?", kui ma ostan veebist vaid pileteid-raamatuid-muusikat. Miks siis on vaja hinnata kohaletoimetamise aega kosmeetika ja aiamööbli kohta ka? Nii et raiskasin mitu minutit vastamisele praegu, niisama huupi sinna viimasele küsimusele vastuseid panema ei hakka (oleks siis vähemalt variant "ei telli neid tooteid" vms). Juhendaja on kehva tööd teinud :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2012-04-25 15:49:07
KaidiKdl:
Viimane küsimus on selliselt üles ehitatud, et saada teada tarbijate üldist suhtumist erinevate kaubagruppide kohaletoimetamise aja kohta. Siinkohal toon näiteks enda, kes ma olen internetist tellinud ainult üksikute kategooriate üksikuid tooteid, kuna paljudel juhtudel jääb ost tegemata just näiteks kohaletoimetamise aja tõttu. Kui minuga sarnaselt käitunud tarbija vastaks ainult enda poolt tellitud kaubagruppide kohta, jääks ülejäänud gruppide puhul analüüs tegemata.
Kaidi, ma ei hakka kunagi internetist tellima järgmisi tootegruppe: "Alkohol, tubakas, vesipiibud", "Lemmikloomatarbed, -toit", "auto-motokaubad" jne. Mul on absoluutselt ükskõik, kas nende kohaletoimetamine võtab "Kuni 3 päeva 4-7 päeva 8-14 päeva 15-21 päeva 22-29 päeva 30 ja rohkem päeva". Ma tõesti ei taha hakata filosofeerima teemal, et kui ma juhuslikult tahaksin suitsu internetist osta (ps ma pole eales isegi ühte pahvi teinud), kas ma tahaks, et suits potsataks mu postkasti 3 või 30 päeva jooksul. Milleks? Kumb variant on parem, kas see, kui nende kaubagruppide osas jääb analüüs tegemata (või saab tehtud väiksemas mahus) või see, kui analüüsid aktiivselt aiateibaid, sest vastaja on lihtsalt suvalistesse lahtritesse linnukesi teinud? Mina sotsioloogina/juhendajana eelistaksin igatahes esimest varianti. Kindlasti on inimesi, kes suitsu ja koeratoitu ja sportautosid internetipoest ostavad, eks nemad siis vastavad. Mina ei telli, ei kavatsegi tellida ja praeguse küsimustiku ülesehituse puhul ei saa ka kõikidele ülejäänud küsimustele kahjuks vastata.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

KaidiKdl
Kokaõpilane
2012-05-06 11:23:12
UURING ON LÕPPENUD.
KaidiKdl:
Tere, minu nimi on Kaidi Keidla ning olen Tallinna Tehnikaülikooli Tallinna Kolledži rahvusvahelise majanduse ja ärikorralduse tudeng. Palun Teil vastata 16 küsimusele, mis puudutavad internetiäri. Paralleelselt tarbijatega toimub uuring ka ettevõtete seas. Küsimustike tulemusena valmib diplomitöö. Diplomitöö eesmärk on selgitada välja Eesti internetiäride hetkeseis ning selle vastavus tarbijate ootustele. Küsimustiku täitmine on anonüümne ja sellele saate vastata aadressil http://www.connect.ee/uuring/264609257/1/ Oleksin tänulik, kui saaksite küsimustikku jagada ka oma sõpradele-tuttavatele vanuses 16 ja vanemad! Lugupidamisega, Kaidi Keidla
Marju
Abikokk
2012-05-21 15:58:36
Minu kord, palun aidake! :) üks väike küsitlus, mis ei kuluta palju teie aega, aga uurijale annab olulist abi.
Ragin
Kokaõpilane
2013-02-26 15:35:06
Pillera
Kokaõpilane
2013-04-10 23:20:40
Tere hea Nami-Namilane, suur osa meist tarbib piimatooteid igapäevaliselt või siis veidi harvem. Kui sa oled ise piimatoodete ostja, siis oled just õige inimene vastamaks piimatoodete ostueelistusi puudutavale küsimustikule, mis on koostatud minu magistritöö uurimisosa raames. Olen tänulik, kui leiad 10-12 minutit oma väärtuslikust ajast küsimustikule vastamiseks! Küsimustik asub siin: www.connect.ee/uuring/292911390/ Olen ülitänulik Sinu aja ja arvamuse eest! Pille Raaliste TTÜ magistrant
Pille
Nami-Nami peakokk
2013-04-26 22:40:18
Tõstan siia:
ken4221:
Tere, Oleks laiale ringile selline küsimus, et millisel otstarbel te toormoosi kasutate ja kas olete seda ka poest ostnud? Võiksite vastuse jätta siia või vastata ühele kergele küsimustikule, mis asub alloleval lingil (võtab aega 3-4min). https://docs.google.com/forms/d/1UC47NHfjOBfxmDDyPZgStmE8RGVjYjXrdLRFi0mCdsg/viewform Tänud kõigile ette!

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-04-26 22:44:10
Oh jah, ilmselgelt on kuskil koolis palutud toormooside kohta küsitlus teha. No aga eks ma tõstan siis selle palve ka siia:
Tudeng21:
Tere! Palun Teie abi seoses turundusalase koolitööga. Palun vastake sellele küsimustikule (toormoosi teemal): https://docs.google.com/forms/d/1UC47NHfjOBfxmDDyPZgStmE8RGVjYjXrdLRFi0mCdsg/viewform Suur tänu Teile abi eest!

Profa
Abikokk
2013-05-07 00:41:40
Pille, Sina kui ülikoolis töötav inimene, pane siia paar linki õpetustele kuidas koostada hea küsimustik. Ma vastan aja olemasolul alati hea meelega toiduteemalistele uuringutele, aga ilmselge jura peale ei viitsi aega kulutada. Niipalju peab küsitluse koostaja siiski suutma, et ei paistaks otseselt välja et asja tehakse ainult hinde, mitte hinde ja huvi mõlema pärast. Kallid uuringute koostajad, ainult hinde pärast asja tehes valige mõni teine teema:).

Profa köögipool

<< 1 | 2 | 3 >>