Tiitel: Kokaõpilane
2012-05-06 11:23:12 |
UURING ON LÕPPENUD.
KaidiKdl: Tere, minu nimi on Kaidi Keidla ning olen Tallinna Tehnikaülikooli Tallinna Kolledži rahvusvahelise majanduse ja ärikorralduse tudeng. Palun Teil vastata 16 küsimusele, mis puudutavad internetiäri. Paralleelselt tarbijatega toimub uuring ka ettevõtete seas. Küsimustike tulemusena valmib diplomitöö. Diplomitöö eesmärk on selgitada välja Eesti internetiäride hetkeseis ning selle vastavus tarbijate ootustele. Küsimustiku täitmine on anonüümne ja sellele saate vastata aadressil http://www.connect.ee/uuring/264609257/1/ Oleksin tänulik, kui saaksite küsimustikku jagada ka oma sõpradele-tuttavatele vanuses 16 ja vanemad! Lugupidamisega, Kaidi Keidla |
2012-04-25 15:19:55 |
Tere Pille,
Tänan Teid tagasiside eest. Vastan omalt poolt, miks selline variant sai valitud. Tasutainfoks mainin, et esimeses variandis oli see küsimus samasuguselt üles ehitatud nagu Teie poolt väljapakutud variant.
Viimane küsimus on selliselt üles ehitatud, et saada teada tarbijate üldist suhtumist erinevate kaubagruppide kohaletoimetamise aja kohta. Siinkohal toon näiteks enda, kes ma olen internetist tellinud ainult üksikute kategooriate üksikuid tooteid, kuna paljudel juhtudel jääb ost tegemata just näiteks kohaletoimetamise aja tõttu. Kui minuga sarnaselt käitunud tarbija vastaks ainult enda poolt tellitud kaubagruppide kohta, jääks ülejäänud gruppide puhul analüüs tegemata.
Kuna minu diplomitöö sisaldab nii tarbijate kui internetiäride uuringut, siis annab selline küsimusepüstitus parema võrdlusmomendi (võrreldes ettevõtete tegelikke kohaletoimetamisaegu ja tarbijate oodatavat kohaletoimetamise aega).
Lugupidamisega,
Kaidi
Pille: Tõstan jälle siia: KaidiKdl:
PS Kaidi,
praegu jääb minu poolt küsimustik vastuseta viimase küsimus tõttu (16), sest ma ei saa vastata
"Millise maksimaalse kohaletoimetamise ajaga olete nõus erinevate valdkondade lõikes?", kui ma ostan veebist vaid pileteid-raamatuid-muusikat. Miks siis on vaja hinnata kohaletoimetamise aega kosmeetika ja aiamööbli kohta ka?
Nii et raiskasin mitu minutit vastamisele praegu, niisama huupi sinna viimasele küsimusele vastuseid panema ei hakka (oleks siis vähemalt variant "ei telli neid tooteid" vms).
Juhendaja on kehva tööd teinud :)Tere, minu nimi on Kaidi Keidla ning olen Tallinna Tehnikaülikooli Tallinna Kolledži rahvusvahelise majanduse ja ärikorralduse tudeng. Palun Teil vastata 16 küsimusele, mis puudutavad internetiäri. Paralleelselt tarbijatega toimub uuring ka ettevõtete seas. Küsimustike tulemusena valmib diplomitöö. Diplomitöö eesmärk on selgitada välja Eesti internetiäride hetkeseis ning selle vastavus tarbijate ootustele. Küsimustiku täitmine on anonüümne ja sellele saate vastata aadressil http://www.connect.ee/uuring/264609257/1/ Oleksin tänulik, kui saaksite küsimustikku jagada ka oma sõpradele-tuttavatele vanuses 16 ja vanemad! Lugupidamisega, Kaidi Keidla |