KÖLERI 2, J. Köleri 2, Kadriorg

Mzzrjz
Kokaõpilane
2011-01-16 19:02:59
Oleme jaanuaris paar korda lastega käinud söömas Köleri tänava alguses olevas restoranis MEIE MAJA. Imelikul kombel siin foorumis sellest veel juttu ei ole olnud, kuigi koht on väga meeldiv ja lisaks veel soodne selle kohta, kui head söögid seal on. Lisaks on seal (peredele rõõmuks) suur mängutuba ning lastega ollakse väga sõbralikud. Jaanuaris on neil veel eripakkumine, praele lisaks saab tasuta lastemenüüst söögi valida. Peakokaks on neil endine Pegasuse kokk Michael Bhoola, seega on toidud (isegi päevapraed, mille hind on väga soodne - 3.60 EUR) väga maitsvad. Meie oleme söönud nädalavahetusel inglisepärast kala õlletaignas krõbekartulitega ja kitsejuustupastat, mis mõlemad olid väga hõrgud ja rikkalikud. Neil on pakkumiste jms. kohta kirjas ka koduleheküljel: www.ourhouse.ee. Samas majas on ka keldris üks restoran (kaukaasiapärane) nimega Phaethon (vms), aga seal me pole käinud. Meie Maja on ikka ilusti peauksest sisse ja trepist üles. Kui keegi veel aru ei saanud, kus see täpselt on, siis on see suur värviliste verandadega puumaja Narva mnt. ääres, kust tramm Kadriorgu pöörab, endine kasiino.
Kirsike
Abikokk
2011-01-17 10:57:58
Teemast välja, aga me sõidame sellest majast igal õhtul mööda. Maja ees seisis kogu aeg miski tõlla moodi asi. Meie laps igal õhtul nentis, et hobune on ikka veel majas sees söömas :) Nüüd tõlda enam pole ja kui piiga seda märkas kilkas kergendatult, et hobune on ka lõpuks koju saanud minna :)

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-08-31 18:44:14
MUUDAN TEEMA PEALKIRJA ÄRA, KUNA JUBA MÕNED KUUD TEGUTSEB KÖLERI 2 RUUMIDES SÖÖGIKOHT NIMEGA KÖLERI 2.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-09-01 22:08:02
EKSPRESS kirjutab: Rootslased käivitasid Kadriorus prantsuse stiilis söögikoha (Margit Kirsipuu)

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-09-07 14:07:57
Jagan siis omi muljeid ka. Käisime seal perega nädal-kaks tagasi nädalavahetusel lõunat söömas. Teenindus oli väga sümpaatne, selle kohta pole ühtegi paha sõna. Sõime õues, kus lastel oli võimalik murul ringi tatsata, liivakastis olla ja kiikuda. Nii et lastesõbralik igati. Toidu osas ma esialgu väga ei kilka. Mees võttis võikalaga suitsukalasalati ja sõi selle kõik kenasti ära. Mina võtsin eestipärase hommikueine, kus oli kotlet, rukkileib, praemuna ja veel nipet-näpet. Kotletti mul lõpuni süüa ei õnnestunud, sest üks nurk oli nii kivikõva, et isegi noaga ei õnnestunud seda pooleks lõigata :O Samuti oleks minu arust olnud hea tava küsida, et milline võiks olla praemuna (nn härjasilma) praadimisaste - tol korral oli munakollane täiesti vedel näiteks. Lastele tellisime kanakrepi ja singi-juustutäidisega krepi. Tütre kanakrepp oli igati ok ja salatilisand popp. Poja singi-juustutäidisega krepi sees ei olnud aga teps mitte sink, vaid hoopis õhukesed kamaraga peekoniviilud. Viimaseid oli väikesel lapsel väga ebameeldiv süüa, sest kamarast ei käinud lihtsalt jaks üle ja nii pidingi igast suurest suutäiest osa salvräti sisse tagasi korjama, suht tüütu ja ootamatu. Magustoitu ja kohvi läksime juba lähedalasuvasse kohta sööma. Ma ei arva, et see mu viimaseks külastuseks jäi, aga edaspidi süvenen hoolikamalt menüüsse. Mul lihtsalt õnnestub aeg-ajalt seda kõige nõrgemat lüli menüüst kogemata tellida :) :(

Kätrin
Abikokk
2012-10-05 00:13:47
Mina käin seal söömas creppi brie ja sooja astelpaju moosiga - täielik lemmik! Kohv on ok. Kurb, et neil seal nii vähe rahvast käib, koht ju muidu tore, aga jah, kõigub see toidu tase - kaasa on söönud erinevaid galette ja kordki pole täiuslik olnud. Aga sinna juurde tulev salat - see kaste maitseb mulle väga :)

Kätrini kokkamispäevik

Vernanda
Abikokk
2012-10-13 21:56:09
me käisime täna. ma ütleks, et pigem oli tore. koht oli armas, teenindajad toredad, söök ka kõva keskmine. mulle graavilõhe-võiku näiteks küll meeldis. meie laps jättis suurema osa oma nö lastemenüü-galetist (kas huvitav eesti keeli nii öeldakse, või oleks parem kasutada sõna "pannkook"?) alles väitega, et "kokatädi ei osanud täna pannkooki teha", kuid pigemini oli see ilmselt see tatrajahu-teema, nagu harjumatu või nii. salatised osad mulle meeldisid ka. oma viga oli, et ma tellisin galeti kitsejuustuga, mis oli minu jaoks liiga vänge - olles nö pisut ära harjunud selle mahedamaitselise lõuna-eesti omaga. lapse shokolaadikook tundus ka tore. aga mulle tundub, et me lähme sinna veel.

Da Vahtra Residence