Noor_Perenaine
Abikokk 2011-08-30 18:00:35 |
Lõpetasime veidi aega tagasi lihata borši söömise. Tegin siinse retsepti järgi, maitsestasin veiniäädikaga. Väga maitsev sai! Kohe peaks sõbranna uue retsepti ja pohladega jõudma ja plaanis mingisugune pohla-õuna kook. Vaatame, mis saama hakkab ;) | |
Leoola
Abikokk 2011-08-30 22:09:59 |
Tegin püreesuppi, sest ilm nii vihmane | |
Zoozi
Abikokk 2011-08-30 22:49:41 |
Peedisupp ja magusaks õuna-martsipanisaiakesed. | |
Kiilike
Abikokk 2011-08-30 23:08:40 |
Lõunaks võileib toorjuustuga, late ja lõigud virsikust,pirnist, õunast. Õhtuks kana-klimbisupp, puruvanasid mõned + "vampiiri" šokolaadi paar tükki(vampiiri külastus= doonorlus). | |
Kirsike
Abikokk 2011-08-31 10:03:33 |
Lõunaks suvikõrvitsapüreesupp. Õhtuks suvikõrvitsa-hakklihakotletid, keedukartul ja kurgisalat. | |
Karima
Abikokk 2011-08-31 11:11:25 |
tere meil oli haikala spagettidega ning lounaks oli tuunikala rohke sibula ja rosinatega mis siin ramadani l6puks tehakse,see oli nii vyrtsine,et tahtis silman2gemise 2ra v6tta ja magusaks hunnik kypsiseid mis siin Aidi puhul kypsetati | |
Zoozi
Abikokk 2011-08-31 20:30:48 |
Lõunaks tükike rummikooki, paar õuna. Õhtul läätsesupp. | |
Nipitiri
Abikokk 2011-08-31 23:27:38 |
Kõrvitsahooaeg (peaaegu) alanud. Tegin õhtuks Tai kõrvitsasuppi; osa kõrvitsat jäi homset kõrvitsakooki ootama. Lisaks supile tegin ka salatit. Selle idee oli kuskilt veebist silma jäänud ja modifitseerisin kergelt, algallikat ei suuda enam meenutada: melon (kantaluup), kurgiviilud, kumato tomati sektorid (eemaldasin enne seemned, sest kartsin, et muidu jääb väga vesine - need läksid supi sisse), šalott, feta, sool-pipar-õli-äädikas. Meloni, kurgi ja tomati kooslus oli minu jaoks uudne, aga üllatavalt hästi sobis kokku ja õnnestus "päästa" seisma jäänud melonipoolik, avatud feta ja üksik viimane šalott. | |
Seenekas
Abikokk 2011-09-01 00:19:01 |
Kõigepealt valmis eri värvi tomatititest salat koos eriti õhukeste sibulaviildega, siis lähimetsast leitud pannisuurune sirmik praetuna ja kuna seda siiski mu mitmepäevase äraoleku järel napiks tundus jäävat, siis veel kaasale penned kukeseentega, millele sai kastmeks rõõsk koor koos sulatatud juustuga. Vägagi tasub järele teha. Sõbrannaga olime üsna seenelainel oma Peipsiveere sibulatee ja Värska kandi retkel need paar päeva ja kui eriti põneva ööbimiskoha kalalt tulijad oleks vähegi varem tagasi jõudnud, siis ka kalalainel. No lihtsalt ei jaksanud enam öösel... Ja miski inspektor käis ja mõõtis-kaalus kõik veel öösel üle, kui see just nende huumor polnud. Kaasa oli ta taas kodus eile neid imearmsaid pitsilisi ülepannikooke võlunud/teinud. Mida mina ei oska, aga ehk ongi hea. Igtahes see mulle jäetu oli imehea isegi külmana. :) | |
Petu
Abikokk 2011-09-01 09:29:03 |
Eile olid lõuna juures muuhulgas porgandid ja peedid, päris huvitav vaheldus tavapärasele salatiannusele.
Kusjuures
-peedid ei lähe mitte mingil juhul ahjus 40 minutiga pehmeks,
-seda kastet peetide juurde oleks võinud olla umbes veerand kogusest,
-niisuguseid noori porgandeid meil enam ei ole, aga tavalised porgandid, mida ma siiski koorisin, ajasid asja igati ära,
-creme fraiche meil minu teada saada ei ole, eks ma panin siis vahukoort. http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|
| << < 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 > >> | ||