|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-09-29 09:25:30 |
Mari-Liis:
Ohh, kuidas seda sööks praegu. Kolmanda kruusitäie tee kõrvale :)
Palju kohvi ja tükk porgandimarmelaadi, toorjuustukreemi ja marineeritud porgandiribadega porgandikooki Ruoka ja Viini kaanel oleva retsepti järgi. See kook on ülimaitsev. Aga valmistamine liiga aeganõudev ja keerukas, minu jaoks vähemalt. |
|
Zoozi
Abikokk 2011-09-29 09:45:03 |
Piparmünditee ja tükk eilset suvikõrvitsapirukat. | |
Dee
Abikokk 2011-09-29 10:38:39 |
Meil oli täna hommikuks riisi-odrapuder. Laps jõi kõrvale vett, mina kohvi. | |
Liisi
Abikokk 2011-09-29 11:13:08 |
Mannapuder ja kes soovis võis vorstivõileiba kõrvale süüa. Tööl kakao ja seemneküpsis. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-09-29 12:20:29 |
Pille:
Söödud - oli tõesti ülimaitsev :P
Mari-Liis:
Ohh, kuidas seda sööks praegu. Kolmanda kruusitäie tee kõrvale :)Palju kohvi ja tükk porgandimarmelaadi, toorjuustukreemi ja marineeritud porgandiribadega porgandikooki Ruoka ja Viini kaanel oleva retsepti järgi. See kook on ülimaitsev. Aga valmistamine liiga aeganõudev ja keerukas, minu jaoks vähemalt. |
|
Karolin
Abikokk 2011-09-29 12:49:05 |
Kaks seemneleivakest merevaigu, juustu, paprika ja värske basiilikuga, piimakohv, viilakas sidruni-kohupiimarullbiskviiti ka. | |
Mari-Liis
Abikokk 2011-09-29 13:15:47 |
Pille:
Kiire tüdruk :)
Pille:
Söödud - oli tõesti ülimaitsev :PMari-Liis:
Ohh, kuidas seda sööks praegu. Kolmanda kruusitäie tee kõrvale :)Palju kohvi ja tükk porgandimarmelaadi, toorjuustukreemi ja marineeritud porgandiribadega porgandikooki Ruoka ja Viini kaanel oleva retsepti järgi. See kook on ülimaitsev. Aga valmistamine liiga aeganõudev ja keerukas, minu jaoks vähemalt. |
|
Jaanikaant
Abikokk 2011-09-29 15:24:35 |
Mari-Liis:
Mari- Liis, kas retsepti ka jagad? Tundub ahvatlev :)
Palju kohvi ja tükk porgandimarmelaadi, toorjuustukreemi ja marineeritud porgandiribadega porgandikooki Ruoka ja Viini kaanel oleva retsepti järgi. See kook on ülimaitsev. Aga valmistamine liiga aeganõudev ja keerukas, minu jaoks vähemalt. |
|
Mari-Liis
Abikokk 2011-09-29 15:55:36 |
Jaanikaant:
blogin kohe kui hetk selleks tekib, pildid on olemas :)
Mari-Liis:
Mari- Liis, kas retsepti ka jagad? Tundub ahvatlev :)Palju kohvi ja tükk porgandimarmelaadi, toorjuustukreemi ja marineeritud porgandiribadega porgandikooki Ruoka ja Viini kaanel oleva retsepti järgi. See kook on ülimaitsev. Aga valmistamine liiga aeganõudev ja keerukas, minu jaoks vähemalt. |
|
Jaanikaant
Abikokk 2011-09-29 16:55:15 |
Mari-Liis:
Tore, jään ootama :)
Jaanikaant:
blogin kohe kui hetk selleks tekib, pildid on olemas :)Mari-Liis:
Mari- Liis, kas retsepti ka jagad? Tundub ahvatlev :)Palju kohvi ja tükk porgandimarmelaadi, toorjuustukreemi ja marineeritud porgandiribadega porgandikooki Ruoka ja Viini kaanel oleva retsepti järgi. See kook on ülimaitsev. Aga valmistamine liiga aeganõudev ja keerukas, minu jaoks vähemalt. |
|
| << < 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 > >> | ||