Tiina Abikokk 2013-11-02 17:50:22 |
Pille:
Pille, palju õnne! See on üks väga kena raamat. Kõik on tasakaalus, kujundus, värvid, illustratsioonid, tekst ja retseptid. Peamised on muidugi retseptid. Olen neist tervet hulka juba varem teinud, aga kirjeldused panid jälle suud vesistama. Ja muidugi oli väga meeldiv leida, et olen nii suurepärase raamatu sünnile ka omalt poolt pisut kaasa aidanud :)
Vihje: Suurest Eesti Raamatuklubist saab seda praegu kõvasti parema hinnaga kui poest. Nii, head sõbrad. Mul on üks tore uudis :) Alates tänasest on raamat poodides!!! Kes tahab veidike raamatukaante vahele piiluda, saab seda teha Suure Eesti Raamatuklubi lehel: klõpsa siia Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-11-02 18:10:36 |
Tiina:
Suur aitäh heade sõnade eest, armas Tiina! Ja nõude ja nõu eest kah muidugi :)
Pille, palju õnne! See on üks väga kena raamat. Kõik on tasakaalus, kujundus, värvid, illustratsioonid, tekst ja retseptid. Peamised on muidugi retseptid. Olen neist tervet hulka juba varem teinud, aga kirjeldused panid jälle suud vesistama. Ja muidugi oli väga meeldiv leida, et olen nii suurepärase raamatu sünnile ka omalt poolt pisut kaasa aidanud :) Tiina:
Hetkel on Apollos kõige kallim ja Raamatuklubis kõige odavam (novembri klubiraamat ju).
Vihje: Suurest Eesti Raamatuklubist saab seda praegu kõvasti parema hinnaga kui poest. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-11-05 13:16:26 |
Ma panen siia ka kutse esitlusele. Kõik on väga oodatud! Natuke saab süüa-juua ka ;) PS kui vähegi võimalik, siis andke end Facebooki ürituselehel üles, siis saan paremini koguseid planeerida. Kui Sa FB-kasutaja pole, siis võid ju siinsamas märku anda, et oled tulemas! Viru Keskuses on esitluse päeval vist sellised suunanäitajad: | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-11-12 23:44:14 |
Aitäh kõigile, kes eilsele esitlusele tulid! Koos sugulaste ja lähemate sõpradega oli kohal vist umbes 100 inimest, mis oli väga uhke :) Siin näete väikest fotogaleriid. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-11-18 17:06:30 |
Mees käis täna Viru Keskuse Rahva Raamatus pilti tegemas: Aitäh :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-11-22 23:00:14 |
8. novembril Rannamõisa Linnuliha blogis: Pille Petersoo uus kokaraamat “Nami-Nami. Maailma maitsed 1? 13. novembril oli väike saatelõik Vikerraadio Huvitaja-saates (saatejuht Krista Taim) 22. novembri ajakirjas NAISTELEHT on kolm retsepti Gruusia peatükist. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-11-25 15:27:07 |
Pille:
Naistelehes siis selline ülevaade:
22. novembri ajakirjas NAISTELEHT on kolm retsepti Gruusia peatükist. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-11-29 14:59:54 |
Ajakirjas MARI oli kena väike arvustus, aitäh! | |
Vandiste Abikokk 2013-11-30 01:22:05 |
Mul nüüd ka see raamat jõuluvana kotti varutud :). | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-12-24 01:18:59 |
Vandiste:
Nii armas, Vandiste! ;)