Zapxpxau Abikokk 2011-12-09 19:46:27 |
Gotsu täna Köögikodanikes. Paistab vürtsikas! | |
Üllekas Abikokk 2012-05-23 16:22:23 |
Käisime perega mõni aeg tagasi Gotsus. Mulje oli nii ja naa. Valisime pearoogadest välja röstitud veise sisefileelõigud kuuma kastme ja salativalikuga (kahele inimesele), sinna kõrvale kimchi ja praetud idamaised juurviljapelmeenid. Meie pettumuse peamiseks põhjuseks oli kahele inimesele mõeldud pearoa väiksus. Seda liha oli ikka väga vähe ja salativalik ka kesine (kurgirullid ja lambasalatilehed ei jätnud erilist salativaliku muljet). Liha pistis enamjaolt üksi pintslisse meie pea kolmeseks saav poja. Ja ka tema oleks probleemideta üksi kogu liha suutnud ära süüa, kui me poleks mõnda tükki siiski ka oma suhu pannud. Salativalikus oli kõige rohkem pettunud mu meespool. Ta oli paar aastat tagasi paar kuud Koreas ja teab, kuidas seal sööki serveeeriti. Pearoa juures oli alati hulk väikseid kausikesi erinevate lisanditega. Ja sellest salativalikust ootas tema midagi sarnast, aga asi jäi sellest kaugele maha. Nii et roog kahele, ei olnud seda mitte ja salativalik oli niru. Asja päästis meie poolt juurde tellitud kimchi. See oli hea. Isegi mees kiitis, et see on peaaegu õige. Esimene suutäis tundus ikka väga põletav, kuid mida edasi, seda parem ja mõnusam seda süüa oli. Pelmeenid oli ka suht ok. Kui me nüüd kunagi uuesti sinna sööme lähme, siis tellime kaks eraldi pearooga ja kindlasti kimchi. | |
Roadwaffle Kokaõpilane 2012-05-23 23:02:46 |
Üllekas:
Kas see on neil seal mainitud, et pearoog on mõeldud kahele inimesele? Ma pole tähele pannud.
Me oleme alati igale ühele oma toidu tellinud seal ja pole kurta olnud kunagi. Kuigi väikse vihjena võin öelda, et õhtuti, nii mõned tunnid enne sulgemist, lähevad neil seal portsud suuremaks ;) Meie pettumuse peamiseks põhjuseks oli kahele inimesele mõeldud pearoa väiksus. .tulen loobin su katusele kive. - http://roadwaffle.wordpress.com |
|
Roadwaffle Kokaõpilane 2012-05-23 23:07:03 |
Roadwaffle:
Aaah, okei, see on neil uus asi menüüs. Hind on päris krõbe, nii et selle eest oleks võinud küll kena kõhutäie saada. Üllekas:
Kas see on neil seal mainitud, et pearoog on mõeldud kahele inimesele? Ma pole tähele pannud.Meie pettumuse peamiseks põhjuseks oli kahele inimesele mõeldud pearoa väiksus. .tulen loobin su katusele kive. - http://roadwaffle.wordpress.com |
|
Üllekas Abikokk 2012-05-24 19:48:53 |
Roadwaffle:
No me vaatasime ka hinda ja mõtlesime, et kui öeldud, et kahele, siis on suur ports, aga kahjuks jah pettumus ses osas. Järgmine kord tellime midagi muud. Roadwaffle:
Aaah, okei, see on neil uus asi menüüs. Hind on päris krõbe, nii et selle eest oleks võinud küll kena kõhutäie saada.Üllekas:
Kas see on neil seal mainitud, et pearoog on mõeldud kahele inimesele? Ma pole tähele pannud.Meie pettumuse peamiseks põhjuseks oli kahele inimesele mõeldud pearoa väiksus. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-10-22 14:57:48 |
Postimees Arter kirjutas GOTSUst: Korea rahvusrestoran Gotsu – mitte ainult tuleneelajatele | |
<< < 1 | 2 > |