|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-09-14 13:39:37 |
Edastan Crasta Cateringi teate:
Kõikidele India köögi huvilistele!
Laupäeval 18. septembril korraldab Crasta Catering
KOKANDUSÕHTU KOOS INDIA KOKAGA!
Õhtu jooksul:
- Valmistame koos maitsva kolmekäigulise India õhtusöögi
- Piilute põnevasse vürtside maailma
- Saate osa maitsvast õhtusöögist heas seltskonnas
- Saate kaasa kasulikke nõuandeid ja nippe
- Samuti saavad kõik osalejad ka valmistatud toitude retseptid
Seekordse kokandusõhtu menüüs on:
Eelroog
Kana lollypop
Piparmündi chatny
Pearoog
Veiseliha värske koriandri- ja kookose kastmes
Lisand pearoale
Basmati riis köögiviljade ja india pähklitega
Poori leib
Jook
Ingveri tee india moodi
Dessert
Banaanikokteil jäätise ja india pähklitega
Osavõtutasu on 425.-
Kokandusõhtu toimub 18. septembril, algusega kell 18:00
Pererahva majas aadressil: P.Süda 8, Tallinn
Kokandusõhtule on vajalik eelnev registreerimine
Tel: 58 062 063
E-post: annika@crastacatering.ee
|
|
Marju
Abikokk 2010-09-14 22:24:04 |
Tore, et India köök ka jutuks on tulnud :) Olen siis kohal! kui ikka osalejaid on ja koolitus toimub. | |
Anni_ka
Kokaõpilane 2010-09-15 17:42:00 |
Väga tore Marju :) | |
Anni_ka
Kokaõpilane 2010-10-01 13:43:25 |
Panen ka siia meie paljudele kokanduskursustele tellitud Pakorade retsepti.
Pakorasid on lihtne valmistada ja samas on see tõesti mõnus ja maitsev snäkk.
Pakorade juurde sobib imeliselt piparmündi vürtsikas chatny, mis oma värskuse ja mõnusa vürtsikusega muudab snäki täiuslikuks.
Pärit on mõlemad road Põhja - Indiast.
(Neljale inimesele)
[b]½ zukini
½ baklažaan
1 kartul
1 sibul
6 shampinjoni
½ roheline paprika
400 ml. taimeõli
½ tl. köömne pulbrit
½ tl. ajwain seemneid
½ tl. koriandri pulbrit
½ tl. chilli pulbrit
½ tl. soola
200 g. kikerherne jahu
ca 1/2 kl. vett
Valmistamine:[/b]
Lõika köögiviljad viiludeks. Sega vürtsid kikerherne jahuga läbi ja lisa vähehaaval vett kuni taigen on paraja konsistensiga.
Aja õli potis kuumaks.
Kasta köögiviljad taignasse ja prae köögiviljad õlis keskmisel kuumusel.
Pakorat võib valmistada paljude erinevate komponentidega, ka kala ja kanaga.
RETSEPTI SAAD NÄHA KA SIIT
Piparmündi chatny
Piparmündi chatny on India kastmevalikust üks meie lemmikuid, selle mõnusalt vürtsikas ja värske maitse sobib paljude erinevate snäkkide (nii liha ja taimsete) kui ka värskete salatitega.
Kuuele inimesele
[b]30 g. värsket koriandrit
2 g värsket piparmünti
1 roheline tshilli
100 g. maitsestamata jogurtit
1 küüslaugu küüs
2 g ingverit
½ tl vürtsköömneid
2 tl. sidruni mahla
3 sl. vett
näpuotsatäis soola
Valmistamine:[/b]
Haki koriandri lehed, piparmünt. Puhasta tshilli. Pane kõik komponendid blenderisse
ja mikserda kuni kõik tekib pehme ühtlane segu ja ongi valmis. Sobib erinevate snäkkide või
värske salatiga.
RETSEPTI SAAD NÄHA KA SIIT
|
|
CC
Kokaõpilane 2011-03-29 11:51:06 |
[color=#FF0000]Uus India köögi koolitus toimub 8. aprillil![/color]
Seekordsel kokanduskursusel oleme menüüsse valinud eriti tervislikud ja “kergekaalulised” toidud millega on väga paslik kevadet alustada.
Kõik soovijad saavad ka ise kokkamise protsessist osa võtta, kasulikku infot erinevate vürtside kasutamise kohta ja loomulikult üheskoos kõike seda head paremat siis nautida :).
Kevadine läätse salat
(Tervis ja mõnus värskus üheskoos)
Chapati leib
(India täistera leib)
Piparmündi, koriandri chatny
(Tõeline värskus ja mõnus vürtsikus üheskoos)
Kanafilee spinati kreemjas kastmes
(Kana vitamiinipommiga)
Basmati pulavi riis
(Basmati riis erinevate köögiviljade ja india pähklitega)
Mango lassi
(Värske ja energiat andev magus kokteil, millest ei suudaks keegi ära öelda)
Ingveri tee India moodi
(Ilma selle kuulsa teeta ei saaks ükski meie kokanduskursus “i” – le täppi peale)
Vesi sidruniga
Kokanduskursusest osavõtuks on vajalik kindlasti ka ette registreerida, kuna kohtade arv on piiratud.
Registreeruda saab saates e-kirja [email]annika@crastacatering.ee[/email] või telefoni teel 58 062 063
Kokanduskursus toimub Tallinnas Pererahva Majas, aadressil P. Süda tn. 8, algusega kell 18:00.
Üritus toimub kui osavõtjaid on kogunenud vähemalt 10.
Kokanduskursusest osavõtutasu on 35 € inimese kohta.
Hinnale ei lisandu käibemaksu.
Kõik osalejad saavad kaasa õhtu jooksul valmistatud roogade retseptid.
|
|