Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-09-14 13:39:37 |
Edastan Crasta Cateringi teate:
Kõikidele India köögi huvilistele!
Laupäeval 18. septembril korraldab Crasta Catering
KOKANDUSÕHTU KOOS INDIA KOKAGA!
![]() |
|
Marju![]() Abikokk 2010-09-14 22:24:04 |
Tore, et India köök ka jutuks on tulnud :) Olen siis kohal! kui ikka osalejaid on ja koolitus toimub. | |
Anni_ka![]() Kokaõpilane 2010-09-15 17:42:00 |
Väga tore Marju :) | |
Anni_ka![]() Kokaõpilane 2010-10-01 13:43:25 |
Panen ka siia meie paljudele kokanduskursustele tellitud Pakorade retsepti.
Pakorasid on lihtne valmistada ja samas on see tõesti mõnus ja maitsev snäkk.
Pakorade juurde sobib imeliselt piparmündi vürtsikas chatny, mis oma värskuse ja mõnusa vürtsikusega muudab snäki täiuslikuks.
Pärit on mõlemad road Põhja - Indiast.
(Neljale inimesele)
[b]½ zukini
½ baklažaan
1 kartul
1 sibul
6 shampinjoni
½ roheline paprika
400 ml. taimeõli
½ tl. köömne pulbrit
½ tl. ajwain seemneid
½ tl. koriandri pulbrit
½ tl. chilli pulbrit
½ tl. soola
200 g. kikerherne jahu
ca 1/2 kl. vett
Valmistamine:[/b]
Lõika köögiviljad viiludeks. Sega vürtsid kikerherne jahuga läbi ja lisa vähehaaval vett kuni taigen on paraja konsistensiga.
Aja õli potis kuumaks.
Kasta köögiviljad taignasse ja prae köögiviljad õlis keskmisel kuumusel.
Pakorat võib valmistada paljude erinevate komponentidega, ka kala ja kanaga.
![]() ![]() |
|
CC![]() Kokaõpilane 2011-03-29 11:51:06 |
[color=#FF0000]Uus India köögi koolitus toimub 8. aprillil![/color]
Seekordsel kokanduskursusel oleme menüüsse valinud eriti tervislikud ja “kergekaalulised” toidud millega on väga paslik kevadet alustada.
Kõik soovijad saavad ka ise kokkamise protsessist osa võtta, kasulikku infot erinevate vürtside kasutamise kohta ja loomulikult üheskoos kõike seda head paremat siis nautida :).
Kevadine läätse salat
(Tervis ja mõnus värskus üheskoos)
Chapati leib
(India täistera leib)
Piparmündi, koriandri chatny
(Tõeline värskus ja mõnus vürtsikus üheskoos)
Kanafilee spinati kreemjas kastmes
(Kana vitamiinipommiga)
Basmati pulavi riis
(Basmati riis erinevate köögiviljade ja india pähklitega)
Mango lassi
(Värske ja energiat andev magus kokteil, millest ei suudaks keegi ära öelda)
Ingveri tee India moodi
(Ilma selle kuulsa teeta ei saaks ükski meie kokanduskursus “i” – le täppi peale)
Vesi sidruniga
Kokanduskursusest osavõtuks on vajalik kindlasti ka ette registreerida, kuna kohtade arv on piiratud.
Registreeruda saab saates e-kirja [email]annika@crastacatering.ee[/email] või telefoni teel 58 062 063
Kokanduskursus toimub Tallinnas Pererahva Majas, aadressil P. Süda tn. 8, algusega kell 18:00.
Üritus toimub kui osavõtjaid on kogunenud vähemalt 10.
Kokanduskursusest osavõtutasu on 35 € inimese kohta.
Hinnale ei lisandu käibemaksu.
Kõik osalejad saavad kaasa õhtu jooksul valmistatud roogade retseptid.
![]() |
|