Tiina Abikokk 2010-07-15 21:56:36 |
Mul aeg-ajalt juhtub, et kapis on suur pakk piima, mida keegi ei joo. Oskate soovitada toite, kuhu piima ikka kõvasti sisse läheb?
Noh, putru ma tean ja piimasuppi ja selliseid asju, mida me ei söö eriti. Samuti ei tarvitse see kapis seisnud piim kuumutamist kannatada. Piimatarretise jaoks jällegi - minu arust peab ikka päris värsket piima selleks kasutama.
Leidsin, et cannelede sisse läheb pool liitrit piima, aga nendega tuleb terve ööpäeva oodata, enne kui süüa saab.
Mingeid küpsetisi, magustoite või muid häid ideid? Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Merilin Abikokk 2010-07-15 22:07:27 |
Pannkoogid - nii sisse kui kõrvale? Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Marju Abikokk 2010-07-15 22:20:55 |
Tee lihtsat india moodi juustu. Lase piim keema, lisa sidrunhapet või keefirit, nõruta, hoia pressi all ja lõpuks prae maitseainetega. Mul blogis väike jutt ka. | |
Zapxpxau Abikokk 2010-07-15 22:28:00 |
Krepid, riisipuding, kondiitrikreem, leche merengada, béchamel kaste (ntks lasanje jaoks). Muffinid ka vahel võtavad klaasi piima. | |
Tullia Abikokk 2010-07-16 07:03:54 |
Juunikuu Oma Maitses on koogiretsept, kuhu kulub terve liiter piima - Melk tert ehk piimane tort Lõuna-Aafrika köögist. Tundub väga maitsev ja lihtne valmistada nuing plaanin teha. | |