Shiltsa Kokaõpilane 2010-11-25 00:12:27 |
Kasvasin üles Haapsalus, mis on ka Keila suurune, ning siis ärritas ka, kui Tallinna vanaema küsis, kas ma lähen nüüd maale ja mõtles selle all Haapsalut. Seepärast olen "linna" ja "maad" vältinud. Nimetan iga linna selle oma nimega. Eriti pärast Keilasse kolimist. (: toidupeegeldused.com |
|
Shiltsa Kokaõpilane 2011-02-07 14:08:30 |
Kas kellelgi on kogemusi Keskväljakul asuva lihapoega - Samirte OÜ? Liha tuleb ju üpris kodu lähedalt, Leholast, aga kas maitseb ka hästi? toidupeegeldused.com |
|
Kiilike Abikokk 2011-02-20 15:51:27 |
Shiltsa:
Sinu küsimusest ajendatuna käis mu teine pool ja ostis mõned lõigud mida siis praadisime kiirelt pannil. Maitses ütlemata hästi, eriti kui arvestada et meil enamasti siga ei sööda.
Kas kellelgi on kogemusi Keskväljakul asuva lihapoega - Samirte OÜ? Liha tuleb ju üpris kodu lähedalt, Leholast, aga kas maitseb ka hästi? |
|
Seenekas Abikokk 2011-10-08 19:32:26 |
Tänane Keilas toiduostude tegemine päädis paari väga meeldiva üllatusega. Kuna mulle oli kiidetud kedagi Keila turu noort meeslihamüüjat "et kui hea-tubli jne. poiss ", siis otsustasin üle pika aja seal ka turule minna. Pole aastaid sealt liha soovinud osta. Ja oli tõesti kiiduväärt müüja. Müüja, kes tõesti ka müüs ehk siis pakkus ka oma muud kaupa ilma igasuguse pealetükkivuseta (!!) lisaks sellele mida osta sooviti. :) Rääkis võrdselt kenasti nii oma emakeelt kui eesti keelt. :) Ja sinna juurde reklaamis ka linnavalistuse kõrval vastavatud kauplust (pisike kollane maja turu poole suunduval tänaval), mis ilmselgelt pereüritust teenis. Selle, et mõlemas kohas ostjal teisel pool letti jube kitsas on, kompenseerib minu jaoks täielikult poepidaja lahkus ja toodete värskus. Igatahes hapukapsaga hautatud Rapla kandist pärit sealiha on imehea ja loodan ülejäänust sama. Väikeses kollases poes on ka aukartustäratav! kommide ja küpsiste valik, millesse ma paraku ei süvenenud, lisaks juustud-singid-konservid ja veel üht-teist. Selline tore kauplus, esialgu küll ainult sularahamaksega. Minu Keilas poeostude teele jääv raudselt esimene koht juba asukoha tõttu. Teine positiivne asi on, et Selver on end kuidagi kas laiendanud või ümber korraldanud, igatahes ruumi on seal rohkem. Hoolimata neist tänastest laadapäevadest oli päris lahe. Vist on kaubavalik ka laienenud, igatahes kaasa kiidab. Mina paraku ei saanud suurt muud erinevust aru. Rõõmu kaubamaja rõõmustab endiselt toreda tööstuskaupade osaga, kus muu hulgas müüdi igas suuruses (alates 450 ml kuni neljaliirtisteni) keeratava kaanega purke, mille juurde oli märgitud ka purgikaane suurus (respect!) ja kaaned tundusid ka kõik seal kõrval olemas olevat. Nende hulgas oli ka lõbusaid "sangadega" umbes pooleliitriseid ja selliseid pisemaid kuuekandilisi purke. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-01-08 12:25:00 |
Kairit:
Suletud pagarikoja omanik: ma ei tahtnud, et minu lapsed ilma minuta suureks kasvaks
Keila elanikuna on mul rõõm teatada, et meil on siin avatud uus vahva koht- Liisi Leivakoda. Käisin eile ise ka kaemas. Väga mõnus poeke, lõhn oli juba õues nii ahvatlev. Panen nende tutvustuse ka siia. Mina igatahes toetan selliseid väikesi tegijaid kahe käega, nii tublid! |
|
<< < 1 | 2 > |