Redfox Abikokk 2010-03-04 22:07:58 |
Mis te Balti Jaama Traveli restoranist arvate? Mina käisin mitte söömas vaid muul põhjusel. 52 idee raames Balti jaama inimesi pildistamas ja kuulamas nende lugusid iseendast ja jaamast ja elust. Aga inimesed on sääl küll toredad. ja Interjöör on selline õdus ja positiivne. kui pikemalt aega lähen ehk lõunat sööma ka sest mul loengud on Suur-Kloostris. aga teist on keegi ehk juba sööke ka maitsnud. Traveli inimestega tuli juttu ka, et kunagise Balti Jaama restorani seljanka häädus olevat suisa linnalegend ja mainides "balti Jaama Retsorani" kui mingit üleüldist märki tulevat see esimese asjana meelde. Balti Jaama "märgiroaks" aga võiks meie arutelu tulemusel olla midagi räimest... samas on ka tšeburekid põhjustanud nii positiivseid kui negatiivseid elamusi. Ega, ausalt öeldes, praegu Balti Jaamast väga mõnusat kaasavõetavat snäkki, mida rongi oodates haugata, ei saagi, kui pole rasvapirukafänn ja restoranis istumiseks pole aega. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-05 08:10:42 |
Redfox, kus see Travel täpselt on? Selles suuremas peahoones? Ma käisin 1. keskkoolis/GAG-s ja sinna kas Pääskülast rongiga või siis Õismäelt trolliga, olenevalt aastaajast. Balti jaam oli kooliajal vägagi tihedalt külastatav koht. Nüüd satun hirmharva - aeg-ajalt, kui Tartusse rongiga lähen või kui vanasse koolimajja asja on. | |
Netcat Abikokk 2010-03-05 08:29:37 |
Travel on seal jah, peaukse kõrvalt trepist üles minna.
Käisin seal korra aastaid tagasi, siis neil oli praegusest märksa pretensioonikam menüü. Midagi hullu ei olnud, aga eriti tagasi ka ei kiskunud. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|