|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-08 20:53:13 |
Zoozi:
Zoozi, kuidas Sa muidu saiavormi teed?
Ma võtsin endale täna vaba päeva :) Sisestasin retsepte, lugesin, logelesin niisama diivanil. :) Lõunaks sõin õuna ning veidi Manchego juustu membrilloga.
Magustoiduks saiavorm.
Õhtul olid laual paprikane kanahautis riisiga, "salatiks" Uus-Kongo hapukapsas (toorelt) ja küüslaugu-juustusalat nisuleival. Magusaks veel mokakooki. Õuna sõin ka :)
|
|
Liisi
Abikokk 2010-11-08 20:54:08 |
Nädalavahetusel sõime koduseid kanapalle, Jamie ahjukartuleid ja -sibulaid palsamiäädikaga ja klassikalist lasanjet ja ananassi-porgandi plaadikooki.
|
|
Tullia
Abikokk 2010-11-08 21:52:25 |
Pille:
Meie peres tehti saiavormi kuubikuteks lõigatud saiast. Vahele käis pohla-õunamoos ja peale kallati suhkruga klopitud muna-piimasegu.
Õhtuks sõime ahjus küpsetatud kartuleid ja peekoniviile, kõrvitsasalatit, marineeritud kurke. Magusaks tegin maapähkliküpsiseid.
Zoozi:
Ma võtsin endale täna vaba päeva :) Sisestasin retsepte, lugesin, logelesin niisama diivanil. :) Lõunaks sõin õuna ning veidi Manchego juustu membrilloga.
Õhtul olid laual paprikane kanahautis riisiga, "salatiks" Uus-Kongo hapukapsas (toorelt) ja küüslaugu-juustusalat nisuleival. Magusaks veel mokakooki. Õuna sõin ka :)
http://www.nami-nami.ee/recipe/image/2199hautisNAMI.jpgMagustoiduks saiavorm. |
|
Zoozi
Abikokk 2010-11-08 22:27:17 |
Tullia:
Meil tehti saiavormi poti moodi klaasvormi st. sügavasse. Sai lõigati kuubikuteks ning see oli tavaliselt ka juba mitu päeva vana. Pehmest saiast ei tehtud kunagi. Laoti siis võiga määritud vormi kihiti moosiga. Moosid olid erinevad,mis parajasti avatud oli. Viimaseks kihiks saiakuubikud. Kõik see valati üle muna-piima seguga, mis oli maitsestatud kaneeli-suhkru ja tsipakese soolaga.
Pille:
Meie peres tehti saiavormi kuubikuteks lõigatud saiast. Vahele käis pohla-õunamoos ja peale kallati suhkruga klopitud muna-piimasegu.Zoozi:
http://www.nami-nami.ee/recipe/image/2199hautisNAMI.jpgMagustoiduks saiavorm. |
|
Leoola
Abikokk 2010-11-08 22:36:15 |
mina olen saiavormi mõndade lisanditega teinud, ehk saia enne vormi panekut ära röstinud, et oleks krõbedam ja vahele moosile lisaks kohupiima ka :) õhtuks sõin lambaribi, röstitud kõrvitsat ja porgandit | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-09 17:39:54 |
Lõunaks Teeninduskoolis väike kausitäis riisisalatit ja singipirukake, bussis õun, Foorumi Bonapartes seljanka (ei maitsenud eriti) ja rummi-mandlisaiake. Õhtul kodus külmikuring - tegin praetud riisi (riis, muna, sink, roheline sibul, paprika, sojakaste). Mõnus oli ;) | |
Leoola
Abikokk 2010-11-09 18:48:49 |
tööl lõunaks penned köögiviljadega ja õhtuks tegin peedi püreesuppi http://leoola.blogspot.com/2010/11/peedi-pureesupp-sugisene-hinge.html | |
Elis
Abikokk 2010-11-09 19:15:07 |
Lõunaks kohupiim mustikamoosiga ja üks banaan. Õhtuks ahjukana, riis ja värske salat. Magusaks on melonit ja šokolaadi. | |
Zoozi
Abikokk 2010-11-09 21:56:00 |
Lõunat ei söönud,nii paha oli olla.Iiveldas ja terve keha valutas:( Õhtuks tegin kiirelt hakkliha-kartuli-karripada,mida natuke nokkisin.Mitu tassi kummeliteed. | |
Itakene
Abikokk 2010-11-09 21:59:26 |
Lõunasöögiks olid cannellonid pardifilee ja porganditega. Hiljem näksisime ahjusooja leiba ülejäänud pardifileega ja õhtul mõned viilud kohupiimakeeksi.
|
|
| << < 322 | 323 | 324 | 325 | 326 | 327 | 328 | 329 | 330 > >> | ||