Redfox Abikokk 2009-12-06 14:40:15 |
Mina ka telkut ei vaata ja foorumites olen nt hetkel disainimapi sissetrükkimise kõrvalt. aga draakonite mõte on minu jaoks ainult üks: nad on lihtsalt ilusad. Ma vaatan asjale kunstnikupilguga. Igastahes esteetilisemad, kui mingid Poke-Moked mida lapsed armastavad. Või misasjad need on... | |
Netcat Abikokk 2009-12-06 19:29:24 |
Kunstniku vaatevinklist on draakonid muidugi imposantsed elukad. Ise olen suur illustratsioonikunsti huviline ja mul on aja jooksul hulganisti sellist kraami arhiveeritud, sh suurel hulgal fantaasiakunstnike teoseid. Sealhulgas ka kahtlemata küllaltki arvestatavas koguses erinevat sorti lohesid (Soovitan Ciruelo ja Bob Eggletoni töödega tutvuda, kui sedasorti kraam huvitab). Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pisi-Pisi Abikokk 2009-12-08 16:17:59 |
Pille:
Mõni aeg tagasi tundus see minu jaoks ka täielik müstika, eriti punkt B. Nojah, ja nüüd on mul omal ka kokandusblogi :P Suhtlesin mõni aasta tagasi lähemalt ühe noormehega, kes sõi küll kõiki minu tehtud toite suure mõnuga, aga ei suutnud absoluutselt mõista, et a) ma loen aeg-ajalt niisama kokaraamatuid, b) et ma blogin sellest, mis ma süüa tegin, c) et on mingid inimesed, kes viitsivad seda lugeda, mida ma olen süüa teinud ja d) et ma käin ja viitsin lugeda, mida keegi teine on süüa teinud. Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
<< < 1 | 2 > |