RIISIJAHU ja selle kasutamine köögis

Elis
Postitusi: 665
Abikokk
2013-01-02 13:44:17
[1quote]Piprapoest võiks uurida. [/quote] Hetkel on Piprapoes ainult tavalist (pikateralisest riisist jahvatatud) riisijahu ja kleepuvat riisi (nii valget kui musta), mida saaks ise siis jahvatada, et kuidagi olukord ära lahendada. Kindlasti uurime, kust saaksime juba valmis magusat riisijahu, kuna paljud kliendid on küsinud ja uurinud.
Elis
Postitusi: 665
Abikokk
2013-01-24 18:24:33
Elis:
[2quote]Piprapoest võiks uurida.
Hetkel on Piprapoes ainult tavalist (pikateralisest riisist jahvatatud) riisijahu ja kleepuvat riisi (nii valget kui musta), mida saaks ise siis jahvatada, et kuidagi olukord ära lahendada. Kindlasti uurime, kust saaksime juba valmis magusat riisijahu, kuna paljud kliendid on küsinud ja uurinud.[/quote] Probleem lahendatud - saime jahu ka :) pipar.ee - "kleepuv" riisijahu
Rebane
Postitusi: 662
Abikokk
2014-04-14 15:49:54
..Veidi rumal küsimus, aga kas kui tavalist riisi jahvatada, saabki sama riisijahu, mis poodides müügil?

Jazzino. teen. naudin.

Rebane
Postitusi: 662
Abikokk
2014-04-15 19:43:28
Lugesin erinevaid viise, kuidas ise kodus riisijahu teha, ja osad soovitavad enne riisi paisutada, osad aga lihtsalt jahvatada. Kas keegi äkki on ka ise riisijahu teinud ja oskab soovitada, kumb meetod parem on?

Jazzino. teen. naudin.

Zapxpxau
Postitusi: 1409
Abikokk
2014-04-20 13:34:58
Ma ei ole küll teinud, aga loogiliselt võttes eelistaksin pigem paisutatud riisiga varianti, sest seeläbi muutub riis õhulisemaks ja krõbedaks, peaks olema ka lihtsam sellest jahu teha.

Zap*

<< 1 | 2 >