Pille Nami-Nami peakokk 2012-11-07 11:28:00 |
Tiina:
Me käisime paar nädalat tagasi perega lõunat söömas, lisaks oli Vernanda oma perega. Teenindus ja õhkkond oli kõik väga tore. Ma tellisin kõrvitsa-orsotto ja see on varem palju paremini maitsenud - sel korral oli kuidagi väga supine-pudrune-pehme. (Ma oleks oma rasedust ja isusid süüdistanud, aga üks mitterase kaaskondlane arvas samuti). Jäätised sel korral maitsesid aga väga.
Aga too Kolme Sibula uudis on imevahva, ootan põnevusega!!!
Lisaks proovisime erinevaid jäätiseid. Noh, jäätis nagu jäätis ikka, kuigi poejäätisest muidugi puhtama ja selgema maitsega. (Ma viimasel ajal ei julge söögikohtades enam jäätist tellida, kui ei ole teada, et need omatehtud ei ole. No ei taha seda poejäätist enam.) |
|
Tiina Abikokk 2012-11-10 22:16:38 |
Pean tunnistama, et kuigi mulle Moon väga meeldib, ei ole iga asi seal minu maitsele. Kõrvitsa-orsottot sõin kunagi ammu, aga sellist sorti toit ei ole minu maitse. Täna proovisin pelmeene, mis olid väga maitsvad, aga seenepuljong jällegi liiga vänge minu jaoks. See-eest nii napoleon kui ka mooni-martsipanikook olid super. Rooibose tee ka.
Laupäeva õhtul oli seal viimane kui üks laud reserveeritud. Me saime koha ainult seetõttu, et tulime imelikul kellaajal ja saime enne valmis, kui laua kinnipanijad tulid. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-11-11 17:16:01 |
Tiina:
Vot need seenepelmeenid unustasin täiesti ära. Kuna varem olen neid söönud mõnuga, siis ajasin viimase korra "vänguse" oma lõpuraseda maitsemeelte kaela... Leem oli, jah, liiga vänge viimasel korral..
Täna proovisin pelmeene, mis olid väga maitsvad, aga seenepuljong jällegi liiga vänge minu jaoks.. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > |