Eduard Vilde lokaal ja kohvik, Vallikraavi 4, Tartu

Blondie
Abikokk
2012-04-24 11:32:22
Karnivoor:
Kas kellegil on uuemaid kogemusi Vildega? a
Minu meelest nende trump on päevapraad, õhtused kogemused ei ole sellised olnud, et tahaks hullult soovitada. Tartus on paremaid hinna-kvaliteedi suhtega ja erilisemaid kohti ka. Ja vastupidiselt viimasele kirjutajale on mul just all tervisekohvikus vaid väga head kogemused - toit värske ja maitset annavad toorained, mitte pole tavapäraselt üle soolatud ja üle maitsestatud. Nii et tundub, et maitse asi :)
Karnivoor
Abikokk
2012-04-24 13:25:39
Blondie:
Karnivoor:
Minu meelest nende trump on päevapraad, õhtused kogemused ei ole sellised olnud, et tahaks hullult soovitada. Tartus on paremaid hinna-kvaliteedi suhtega ja erilisemaid kohti ka. Ja vastupidiselt viimasele kirjutajale on mul just all tervisekohvikus vaid väga head kogemused - toit värske ja maitset annavad toorained, mitte pole tavapäraselt üle soolatud ja üle maitsestatud. Nii et tundub, et maitse asi :)
Blondie, ma oleksin väga tänulik mõne parema soovituse eest :) Tartus oleme tavaliselt La Primaveras söömas käinud, aga seekord vanavanemad kaasas ja nad ei ole väga pastasõbrad.
Triinpvr
Abikokk
2012-04-24 13:36:58
Karnivoor:
Blondie:
Karnivoor:
Blondie, ma oleksin väga tänulik mõne parema soovituse eest :) Tartus oleme tavaliselt La Primaveras söömas käinud, aga seekord vanavanemad kaasas ja nad ei ole väga pastasõbrad.
La Primavera? Või mõtled La Dolce Vitat? Igastahes, Vildest on kahjuks läinud endine peakokk Nico Lontras ja pärast seda ülivõrdes kommetaare kahjuks kuulda ei ole olnud. Mõned kohad Tartus: - Meat Market - kokteilid ja liha-liha-liha (salatit väga ei soovitakski tellida) - Kalarestoran 'neljapäev' - selline lihtne kodumaine kala, soovitaks koha proovida. - Truffe - selline trendikas koht, viimasel ajal jälle nagu tõusujoones - Volga - ma ei julge tegelikult soovitada, väga palju vist oleneb vist kuuseisust ja tuulesuunast - Crepp - nende salati värki peetakse nagu peaaegu Tartu firmakaks Olened, natuke ka mis te otsite ja mis vanavanemad tahaks? Võin ka pubi või kohvikut soovitada :)

laualamp.wordpress.com

Tziiki
Abikokk
2012-04-24 14:01:56
meatmarketit mina küll ei soovitaks...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Triinpvr
Abikokk
2012-04-24 14:45:13
Tziiki:
Nagu küsitakse - tahaksid sa sellest rääkida? :)

laualamp.wordpress.com

Tullia
Abikokk
2012-04-24 15:54:47
Triinpvr:
Tziiki:
Nagu küsitakse - tahaksid sa sellest rääkida? :)
Tahaks ka kuulda. Võtan hoogu, et sinna sööma minna.

Tullia jutukesed

Tziiki
Abikokk
2012-04-24 21:17:15
kirjutasin siin

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Blondie
Abikokk
2012-04-25 13:03:16
Karnivoor:
Mulle näiteks meeldib Werneri ülemine korrus, Truffe, Noir, Vilde tervisekohvik, Anna Edasi, villa Margaretha, La Dolce Vita. Igaüks erineva tuju jaoks :) Uus koht on Spargel loomemajanduskeskuses, aga sinna ma pole veel jõudnud. Vanavanematega läheks Wernerisse (II korrusel kena hele ja maitsvad toidud, samas saab alumise leti kooke ka üles tellida) või Anna Edasisse (lihtne ja maitsev toit, hubane).
Karnivoor
Abikokk
2012-04-25 21:07:43
Triinpvr:
La Primavera? Või mõtled La Dolce Vitat?
La Dolce Vita muidugi! Ma ei tea, kust mu see Primavera tuli, kevad pähe löönud vist :P
Blondie:
Vanavanematega läheks Wernerisse (II korrusel kena hele ja maitsvad toidud, samas saab alumise leti kooke ka üles tellida) või Anna Edasisse (lihtne ja maitsev toit, hubane).
Aitäh! :) Uurin Wernerit!
Karnivoor
Abikokk
2012-05-01 20:42:26
Kuna Werneri ülemine korrus oli kellegi sünnipäevaks reserveeritud ja äkki selgus, et meid on 9, siis maabusime ikkagi Vildes. Teenindus oli väga meeldiv ja tähelepanelik. Kohale jõudes oli meie jaoks juba ilus laud kaetud. Vilde sea- ja kanapraad olid mõlemad väga meelidvad, kiidusõnu oli ka tallekoodi suunas. Panko paneeringus siga oli mõnusalt pehme, aga panko ise oli liiga rasvamaitseline. Minu jaoks oli krõbeda sealihaga salat söödamatu, aga õde samas nautis väga. Maitse asi. Toit oli ühesõnaga selline keskmine. Magustoiduring oli aga hoopis teine asi! Mangosorbee oli ülimaitsev ja suur! Jäätis oli toredasse karamellikorvi serveeritud, soe shokolaadikook perferktselt vedel. Magustoitu läheks seega sinna iga kell jälle sööma :)
<< 1 | 2 | 3 >>