Plika3 Kokaõpilane 2012-06-01 13:08:44 |
Käisime kolmapäeval elukaaslasega Vildes söömas. Meespool võttis Parma-šnitsli. Liha olevat olnud väga hea, aga juures olnud kartulivorm keskmine. Minu tellitud Caesari salat kanaga meeldis mulle väga. Toidu kõrvale pakuti sooje ja maitsvaid ciabatta kukleid. Magustoitu ei proovinud. Teenindus oli viisakas ja meeldiv. Külastaks Vildet teinekordki. | |
Liisi Abikokk 2013-01-25 00:43:28 |
Käisime ühel argipäeva õhtul Vildes õhtustamas. Alustuseks võtsime nelja peale veinisõbra suupiste vaagna, mis oli üsna tüüpiline (viinamarjad, oliivid, 2-3 erinevat sorti juustu, kuivikud). Pearoaks sõin mina mereanni risotto, mis kahjuks ei olnud eriti õnnestunud. Riis oli tükkis ja üsna pudruks juba keenud, mereandideks oli peale 2 kreveti ja 1 kaheksajala vaid merekarbiteod. Samas lauanaabrid kiitsid kanapraadi. Magusaks sõin jäise laimikoogi, mis oli küll maitsev, kuid oleksin eelistanud vaid mangokastmega? ja ilma vahukoorekaunistuseta kooki. Teised maiustasid creme brüleedega. Üldiselt jäime rahule, aga midagi erilist siiski polnud. | |
<< < 1 | 2 | 3 > |