Arooniad

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-09-14 22:58:40
Ullike:
Pille - mul arooniaid nagu muda, aga probleem selles, et need suvekodu heki küljes ripuvad. ise ei pääse sel nädalal sinna sugugi. Kui kannatad oodata - siis tuleva nädala lõpus võin korjata (nojah -juhul kui vahepeal suuremat sorti pasknääride parve üle pole käinud - aga tänavu ei ole nende rünnakuid veel olnud ja sügis ka suhteliselt soe seni). Mis kogustes sa omale vajalikku hulka hindad: kilodes, ämbrites?
Paarist kilost vast piisaks, aitäh pakkumast :) Aga hoiame teineteist kursis, mul tädil vist ka hunnik põõsaid ja oleks rõõmus, kui saaks õetütrele rõõmu teha :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Ullike
Abikokk
2009-09-14 23:20:43
Pille:
Ullike:
Pille - mul arooniaid nagu muda, aga probleem selles, et need suvekodu heki küljes ripuvad. ise ei pääse sel nädalal sinna sugugi. Kui kannatad oodata - siis tuleva nädala lõpus võin korjata (nojah -juhul kui vahepeal suuremat sorti pasknääride parve üle pole käinud - aga tänavu ei ole nende rünnakuid veel olnud ja sügis ka suhteliselt soe seni). Mis kogustes sa omale vajalikku hulka hindad: kilodes, ämbrites?
Paarist kilost vast piisaks, aitäh pakkumast :) Aga hoiame teineteist kursis, mul tädil vist ka hunnik põõsaid ja oleks rõõmus, kui saaks õetütrele rõõmu teha :)
ei julge pakkudagi - mul jäi (nüüd juba eelmisest nädalast) paari kilo jagu rõdule seisma. Tundus liiga väike kogus, mis eelmisest teost üle jäi, et tasuks uuesti mässata. Praegu vaatan - pealmised kipuvad oma priskust juba kaotama. Aga kui kellelgi sellistegi järgi himu - siis homme õhtul võiks üle anda (ise olen pikalt homme tööl). See juba on nii, et mida palju käes - ei osata hinnata =D=D - minu pere põlgab arooniamahla teisesordiliseks. Neile anna sõstraid (aga neid oli tänavu suht vähe mul).

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-09-21 11:09:46
Täna hommikul tegin endale arooniaroosa keefirikokteili: Banaan kui klassikaline smuutipaksendaja, jogurti asemel tervislikum keefir, värviks vitamiinirikkad arooniad ning maitseks veidi mett ja sidrunimahla. Päris hää, teen kindlasti veel!

Zapxpxau
Abikokk
2009-10-04 14:15:34
Tavaliselt lähevad meil arooniad ainult õunamoosi hulka, aga see aasta tahtsin ka toda siirupit teha. Just värvi pärast. Panin liitri mahla kohta natuke vähem kui kilo suhkrut (retseptis 1,5kg), aga see siirup läks ikkagi tarretiseks. No lõika või noaga. Õnneks ei pannud teda tavalisse pudelisse vaid laia kaelaga Weck klaasanumatesse.

Zap*

Sirliiz
Abikokk
2009-10-04 20:07:02
Mulle tundus ka liiga palju suhkrut, panin 400 g suhkrut liitri kohta ja sai väga magus ning rohkem suhkrut vaja küll ei ole.
Kokkamas95
Abikokk
2010-01-02 12:41:10
Mina olen teinud arooniamuffineid

http://kokkamas95.blogspot.com/

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-09-22 19:23:51
Kokkamas95:
Mina olen teinud arooniamuffineid
Ma teen ka selle retsepti järgi arooniamuffineid, juba aastaid :) Siin eilne ports:

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-09-27 20:24:30
Panen Martiina arooniajäätise viite siia ka: arooniajäätis

<< 1 | 2 >