Kardemon (sh must kardemon)

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-10-14 09:56:36
Annuzhka:
Ei, otsin Narvas :D, aga ehk saan kunagi lasta siis kellelgi tuua.
Annuzhka, Meira andmeil peaks jahvatamata kardemoni olema müügil Prismades ja Grossi Toidukaupade kauplustes. Äkki jäi Prismas kahe silma vahele?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tsheburashka
Abikokk
2011-05-20 09:30:02
Hm, miks seda musta kardemoni kuumutamata kujul süüa ei tohi? Mul on Nepalist toodud "Yoghurt and lassi masala" segu, kus on muuhulgas ka must kardemon sees. Ja seda segu segatakse üldiselt jogurti sisse ning tarbitakse külmalt. Või on variant, et nad kuumutavad kuidagi neid seemneid enne masala kokkusegamist? Kuna mulle see jogurtisegu väga maitseb, siis kirjutasin pakendi pealt koostise üles ja mõtlesin edaspidi ise teha. Ekstra selle jaoks sai isegi must kardemon tellitud :) Vaja läheb sinna muidu jahvatatud kaneeli, kardemoni, nelki, tähtaniisi, vaniljet, musta pipart ja musta kardemoni. Ma kujutasin lihtsalt ette, et purustaks kõik ära ja valmis.
Põrnikas
Abikokk
2011-05-20 12:11:13
Tsheburashka:
Hm, miks seda musta kardemoni kuumutamata kujul süüa ei tohi? Mul on Nepalist toodud "Yoghurt and lassi masala" segu, kus on muuhulgas ka must kardemon sees. Ja seda segu segatakse üldiselt jogurti sisse ning tarbitakse külmalt. Või on variant, et nad kuumutavad kuidagi neid seemneid enne masala kokkusegamist? Kuna mulle see jogurtisegu väga maitseb, siis kirjutasin pakendi pealt koostise üles ja mõtlesin edaspidi ise teha. Ekstra selle jaoks sai isegi must kardemon tellitud :) Vaja läheb sinna muidu jahvatatud kaneeli, kardemoni, nelki, tähtaniisi, vaniljet, musta pipart ja musta kardemoni. Ma kujutasin lihtsalt ette, et purustaks kõik ära ja valmis.
ma soovitaks sul enne jahvatamist terved vürtsid kuumal pannil ära röstida, vähemalt üldiselt nii tehakse.
Karima
Abikokk
2011-10-07 21:51:27
egiptuses myyakse kh koikjal kardemoni kupraid nemad keedavad liha kardemoni ja kaneeliga

PAPRIKA: Karima's Food

<< 1 | 2 >