RUCOLA restaurante pizzeria, Ehitajate tee 114a, Tallinn

Netcat
Abikokk
2011-08-09 21:05:26
Minul oli viimane kogemus sel suvel küll pettumuse moodi. Olin terve päeva mõelnud, kuidas lähen sinna õhtul terrassile istuma ja maasikatega salatit sööma, ja siis tuli välja, et see suur poolkaarekujuline terrass oli kinni, ukseesised paar lauda olid muidugi hõivatud, ruumis sees oli lämbe, maasikad olid otsas, üks teine roog, mida ma soovisin proovida, oli ka otsas. Tellitud lasanje (mida ma ka olin kavatsenud millalgi seal proovida, aga mitte nihukesel palaval päeval) oli üleni õliga üle kallatud, niiet sellest moodustus hiiglaslik lomp niigi rasvase ja rammusa toidu ümber. Brr. Aga hea küll, see kõik - välja arvatud õlilomp, mis oli tõeliselt halb üllatus - lihtsalt halb juhus. Aga kui koht on lahti väidetavalt 23-ni ja ilusal valgel suveõhtul, kui kell on vaevalt 21 läbi hakatakse saalis istuvate inimeste vahel laudu ära koristama ja lapiga vehkima sellisel viisil, et tekkis tunne - kohe-kohe pööratakse ka toolid tagurpidi laudade peale nagu vanasti koolisööklas ja käratatakse - kaduge siit minema. Tundsin end väga ebateretulnuna ja see oli väga ebateretulnud tunne. Kõige lõpuks küll teenindaja küsis, kas ma soovin veel midagi, kuid selleks hetkeks ei osanud enam muud pobiseda, kui "Ei mis siin nüüd enam..." ja katsusin, et minema sain.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

<< 1 | 2 | 3 >