CHAKRA, Bremeni käik 1, Vanalinn

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-09-23 14:05:19
Kuulge, kas keegi on viimasel ajal Chakra's söömas käinud? Kas soovitate?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Põrnikas
Abikokk
2012-09-23 15:03:55
Käisin ca poolteist nädalat tagasi. Üks tuttav kutsus, kes oli varem käinud ja väga-väga vaimustuses (et palju parem kui Elevant, kus ma ise, tõsi küll, käinud pole). Meie neljane laudkond jäi igati rahule, isegi mu ema, kes peale India-reisi kipub kohalike indiatoidukohtade üle virisema. Sees oli tõesti hämar... aga päev ise oli ka hämar-vihmane, nii et see mõjus pigem õdusalt, mitte kõledalt. Toidud olid head. Ise võtsin Mailai kofta, mis oli väga hea. Teised võtsid lihalisemaid asju: kaks tandoori ahjust tulnut (mis olid ehk natuke kuivavõitu) ja ühe lamba karri (mis oli super). Pluss värsked naanid :) Magustoiduks mangolassi. Pean tunnistama, et olen üsna rahul, et enne minekut polnud aega vaadata, mis nami-namis arvatakse, siinsete muljete peale polekski vist julgenud minna :)
Tsheburashka
Abikokk
2012-09-30 01:20:51
Ma käisin ka paar nädalat tagasi viimati ja jäin endiselt rahule. Võtsin pähklitäidisega naani ja krevetikarri, millest ma jõudsin vaevalt kolmandiku vist ära süüa :) Kaaslane sõi nii eel- kui põhiroaks kana ja tegi kausid täiesti tühjaks. Nende kulfi on ka lihtsalt suurepärane.
<< 1 | 2 >