Pille Nami-Nami peakokk 2014-07-01 12:46:34 |
Pille:
Nii. TZIIKI, BIOGREN & PETU - raamatud on teie :)
Pille:
[b][/b]
1. juulil loosin KOLM eksemplari antud raamatust välja kõikide nende vahel, kes juunikuu jooksul kommenteerivad Nami-Nami foorumis restoranide-kohvikute teemasid (ehk siis kogu selle alamfoorumi postitused lähevad arvesse).Küpsetised. Magusad ja mõnusad Autor: Rachael Lane Tõlkija: Kreet Volmer Köide: kõva LK: 416 Ilmumisaeg: 07.04.2014 Sellest raamatust leiad üle 200 retsepti lihtsatest küpsistest uhkete tortide ja suus sulavate dessertideni. Soolast on ka! Need lihtsad või keerukamad, klassikalised või moodsamad, pidulikud või argisemad küpsetised on just need, millega oma kalleid rõõmustada. |
|
Petu Abikokk 2014-07-01 19:03:41 |
vau. Pahaaimamatult kirjutad mingi pidikese kommentaari ja võidadki raamatu :) Kuidas kätte saab? http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-07-01 19:48:20 |
Petu:
Vt siia.
vau. Pahaaimamatult kirjutad mingi pidikese kommentaari ja võidadki raamatu :) Kuidas kätte saab? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-08-04 15:00:11 |
PAASTUDIEET 5:2 Autor: MIMI SPENCER, DR. MICHAEL MOSLEY Paastudieet eeldab, et me ei mõtle mitte üksnes selle peale, mida me sööme, vaid ka millal me sööme. Siin puuduvad keerulised reeglid, mida jälgida; strateegia on paindlik, lihtsalt mõistetav ja kasutajasõbralik. Siin puudub igapäevane masendav kalorite lugemine – jääb ära tavapärane dieedi pidamisega kaasnev üksluisus, närvitsemine ja pidev tunne, et sa jääd millestki ilma. Jah, sellega kaasneb paastumine, aga mitte sellisel kujul, nagu teie arvate; te ei pea ühelgi päeval nälgima. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-09-09 20:29:10 |
Rasv ja kolesterool on kasulikud! Uffe Ravnskov Tõlkija: Eve Rütel Kujundaja: Liis Karu Köide: pehme LK: 294 Kas teate, et kolesterool ei ole tappev mürk, vaid kõigi imetajate rakutegevuse jaoks oluline aine? Et organismis toodetakse kolm kuni neli korda rohkem kolesterooli kui me toiduga saame ning südamehaigusi põdevad inimesed ei ole tarbinud teistest rohkem küllastunud rasvu? Uuringud on näidanud, et madala kolesteroolitasemega inimestel tekib ateroskleroos täpselt samuti nagu neil, keda kimbutab kõrge kolesteroolitase. Enamikku neist faktidest on teadusajakirjades ja temaatilistes raamatutes kajastatud juba aastakümneid, kuid nn toitumise-südame hüpoteesi pooldajad ei ole neid avalikkuse ette toonud. Uffe Ravnskov on töötanud Lundi ülikooli professorina, perearstina, nefroloogina ja sisehaiguste arstina. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-09-09 20:30:16 |
Sõpradega köögis Gordon Ramsay Tõlkija: Mall Pöial Kujundaja: Siiri Timmerman Köide: kõva LK: 269 Gordon Ramsay näpunäidete abil saab koos sõpradega valmistatud söök hoopis teise meki. Tegelikult ei peagi kogu aeg täpselt retsepti jälgima ja iga kokk saab roa kohandada vastavalt oma maitsele. Nagu Gordon Ramsay on öelnud: „Kokandus on seiklus, midagi ei ole iseenesestmõistetav.” Mõnusat kokkamist koos sõpradega! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-12-26 20:53:22 |
KOKAKUNSTI ERIPÄRADEST NÕUKOGUDE KORRA TINGIMUSTES. MÄLESTUSI TOIDUST JA IGATSUSEST. Anya von Bremzen Moskvas sündinud ning 1974. aastal Ameerikasse emigreerunud Anya von Bremzen on kolme James Beard’i auhinnaga auhinnatud vabakutseline reisi- ja toiduajakirjaniku ning viie tunnustatud kokaraamatu autor. Tema mullu inglise keeles ilmunud menuk "Mastering the Art of Soviet Cooking" on nüüd saadaval ka eestikeelsena. Raamat "Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest" pole ainult toidust, kuigi sisaldab ka retsepte. See on ajaloo ja mälestusteraamat, läbi põimitud suguvõsa anekdootidest ja autori lapsepõlvekogemustest Brežneviaegsel Venemaal. Kirjutatud naljakalt, valusalt ja põnevalt. Lugejat ja ennast säästmata, kuid samal ajal lohutuseks huumorit ja hõrgutisi pakkudes. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2015-01-22 17:29:44 |
Pille:
Panen KOLM eksemplari antud raamatust loosimiseks Briti toitude ja jookide teemalises kooskokkamises. Täpsemalt loe sellest foorumiteemast!
Sõpradega köögis Gordon Ramsay Tõlkija: Mall Pöial Kujundaja: Siiri Timmerman Köide: kõva LK: 269 Gordon Ramsay näpunäidete abil saab koos sõpradega valmistatud söök hoopis teise meki. Tegelikult ei peagi kogu aeg täpselt retsepti jälgima ja iga kokk saab roa kohandada vastavalt oma maitsele. Nagu Gordon Ramsay on öelnud: „Kokandus on seiklus, midagi ei ole iseenesestmõistetav.” Mõnusat kokkamist koos sõpradega! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2015-03-08 11:56:05 |
Pille:
Tallinna Keskraamatukogu kirjandusblogis kirjutab Kännukuke raamatukogu raamatukoguhoidja Lea Raak oma arvamuse selle toreda raamatu kohta.
KOKAKUNSTI ERIPÄRADEST NÕUKOGUDE KORRA TINGIMUSTES. MÄLESTUSI TOIDUST JA IGATSUSEST. Anya von Bremzen Moskvas sündinud ning 1974. aastal Ameerikasse emigreerunud Anya von Bremzen on kolme James Beard’i auhinnaga auhinnatud vabakutseline reisi- ja toiduajakirjaniku ning viie tunnustatud kokaraamatu autor. Tema mullu inglise keeles ilmunud menuk "Mastering the Art of Soviet Cooking" on nüüd saadaval ka eestikeelsena. Raamat "Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest" pole ainult toidust, kuigi sisaldab ka retsepte. See on ajaloo ja mälestusteraamat, läbi põimitud suguvõsa anekdootidest ja autori lapsepõlvekogemustest Brežneviaegsel Venemaal. Kirjutatud naljakalt, valusalt ja põnevalt. Lugejat ja ennast säästmata, kuid samal ajal lohutuseks huumorit ja hõrgutisi pakkudes. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2015-04-22 16:12:55 |
Midagi imetoredat lugemisgurmaanidele: äsja ilmus eesti keeles briti autori Fuchsia Dunlopi raamat "Haiuim ja Sichuani pipar. Magushapu söömismeenutus Hiinast" (ingl. k. Shark's Fin and Sichuan Pepper: A Sweet-Sour Memoir of Eating in China). Originaal oli igatahes ääretult huvitav ning natuke on põnevaid retsepte muidugi ka. Raamatu andis välja kirjastus Tänapäev: http://tnp.ee/raamat?id=1649 | |
<< < 1 | 2 | 3 > |