kokanduskaup välismaalt

Tziiki
Abikokk
2009-06-25 08:58:31
kõik on vist kursis murega, et meie armas kodumaa on suhteliselt vaene igasugu põnevate küpsetamis- ja kokkamisvidinate (nii toorainete kui nõude) poolest. Nüüd on mul aga võimalus reisile minevalt kaasalt üht-teist tellida. Siia teemasse võiks siis kirja panna juhtnöörid ja soovitused, mida mingist riigist kaasa haarata, kui sinna satutakse... Kes oskab juhatada, mida head ja kust täpsemalt lasta tuua Londonist?

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Tiina
Abikokk
2009-06-25 18:43:23
Londonist toon mina alati kaasa lemon curdi ja mincemeati. Neid saab igast toidupoest. Aga tegelikult on selline teema juba olemas: Mida tuua välismaalt?.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Tziiki
Abikokk
2009-06-25 22:24:13
oi...ma ei pannudki tähele :S

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Marju
Abikokk
2009-06-26 13:40:36
Vaatasin seda teema ja esimene mõte oli, et läheb välismaalt toidu tellimiseks. Olen ikka mõlgutanud, et tahaks midagi head tellida tagavaraks (no ütleme, magedaid pistaatsiapähkleid või vanillikaunu jne), aga ei tea kust tellida ja mida oleks kasulik tellida. Selles mõttes oleks päris mõnus, kui kellelgi oleks kogemust, miskine ühistellimus kokku panna ja head ja paremat (ja loodetavasti ka soodsamalt) tellida.
Zapxpxau
Abikokk
2009-06-26 14:38:42
Rohelisi pistaatsiapähkleid saab hea hinnaga Saksa ebayst. Vanillikaunu näiteks Steenbergist. Aga odava hinna pärast väga pingutada ei maksa, kvaliteetset ja maitsvat saab aga küll.

Zap*