Seenekas Abikokk 2010-05-17 19:17:09 |
Kuna mul elab siin HULGI nii kuklasi kui punaseid ja musti väikseid (raud?)sipelgaid, siis pole neid mürgitanud. Aga kui need väikesed sipelgad pesa lausa lillepeenrasse teevad, siis mõnedele taimedele ei mõju see hästi ja kipuvad välja minema. Mina olen pesa lihtalt ära lammutanud. Kui lihtsalt üle peenra siblivad, siis on nad vaid tüütud. Kuklaste käigurajal rohida saab muidugi ainult kummisaabastes, muidu on rusikatega vehkivaid ja hammustavaid sipelgaid sääred täis. :D Minu aed sai juurde paar puhmas punast päevakübarat. Homme tuleb mulle üks vanem aiandusega sina peal olev vanaproua külla, siis aitab mul veidi plaani pidada, mis ja kuidas edasi. | |
Netcat Abikokk 2010-06-03 15:19:30 |
Ema ütles, et põllul peenarde otstesse kahjurite tõrjumiseks istutud peiulilled olevat öökülm täitsa ära võtnud.
On see võimalik. Ma arvasin, et need elukad on tugevad ja külmakindlad. Kas tõesti oli nende väljapanemiseks liiga vara? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kiilike Abikokk 2010-06-03 18:39:09 |
Netcat:
Öökülm? Kus kandis?
Meil Keila lähedal on viimased ööd küll üle 10 kraadi öösel olnud.
Aga päris kindlat vastus ei julgeks anda , kuigi kerge külma peaksid küll üle elama(-2 ).
Ema ütles, et põllul peenarde otstesse kahjurite tõrjumiseks istutud peiulilled olevat öökülm täitsa ära võtnud. On see võimalik. Ma arvasin, et need elukad on tugevad ja külmakindlad. Kas tõesti oli nende väljapanemiseks liiga vara? |
|
Netcat Abikokk 2010-06-04 11:22:17 |
Pühapäeva öösel vastu esmaspäeva oli öökülm maapinnal. Siis me sõitsime just maalt ära. Pärast seda oli soojem jah.
Järgmised 3 ööd ennustatakse jälle 0 kuni -1 maapinnal. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2011-03-24 19:15:07 |
Minu "iluaed" koosneb hetkel lumekihi tõttu veel ainult toataimedest. Kuid ei saa jätta raporteerimata, et jõulutäht, mis on mul kodus kolmandat aastat järjest omatahtsi kasvanud ilma et ma teda ajatamisega tülitanud oleks, otsustas valida selle kevade alguse "õitsema" hakkamiseks.
Äärmiselt ootamatu, kuna valget aega on ju vastu kevadet pigem juurde tulnud. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 1 | 2 | 3 > |