Fre Abikokk 2009-08-31 21:00:13 |
Kahjuks ei ole praegu, ma olen mehele selgeks teinud et pole vaja taarat tagasi tuua kui ta töömeestele purgisuppe ostab. Kolmveerandliitriseid ja liitriseid poleks nagunii olnud. Soovitan küsida nt Freecyclelist'ist, see on Yahoo gruppide all ja sinna peab ennast registreerima, sisuks on annan ära ja soovin saada kuulutused. Minumeelest käis üks purgisoov ja saamine sealt äsja läbi. | |
Seenekas Abikokk 2009-09-01 10:04:53 |
Tänan! | |
Netcat Abikokk 2010-09-29 11:07:04 |
Kas keegi tahab saada suuri purke - on vist 3-liitrised ja ehk isegi mõni 5-ne. Leitud keldrikoristuse käigus, sajandite tolm peal. Minul ei ole nendega mittekuimidagi teha. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Fre Abikokk 2010-09-30 14:14:52 |
Netcat:
Netcat, kas asuvad Tallinnas? Ja kui palju neid on, ma vist tahaks küll, kui kättesaamine liiga keeruline pole (sahmin kolme lapsega üksi majandada). Sel aastal õunamahla teha ei õnnetsu aga äkki järgmisel... Kas keegi tahab saada suuri purke - on vist 3-liitrised ja ehk isegi mõni 5-ne. Leitud keldrikoristuse käigus, sajandite tolm peal. Minul ei ole nendega mittekuimidagi teha. |
|
Netcat Abikokk 2010-09-30 15:56:34 |
Tallinnas neh. Mustamäele peaks järele tulema. 3-liitriseid oli 3 tükki kindlasti, ja siis veel mõned suuremad vist. Alla 10 igatahes.
Kiiret selle asjaga ei ole, seisid teised seal seni, seisavad veel nii kaua kui tarvis on. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Fre Abikokk 2010-10-02 12:11:37 |
Netcat:
Netcat, saatsin Sulle meili ja palusin kontaktandmeid et Sind purkidest vabastada.
Terv
Katri Tallinnas neh. Mustamäele peaks järele tulema. 3-liitriseid oli 3 tükki kindlasti, ja siis veel mõned suuremad vist. Alla 10 igatahes. Kiiret selle asjaga ei ole, seisid teised seal seni, seisavad veel nii kaua kui tarvis on. |
|
Antoine Kokaõpilane 2010-11-28 01:51:43 |
otsin viieliitriseid purke - on kellelgi kuskil peidus? kahest juba piisaks, ükski oleks abiks. | |
Pisi-Pisi Abikokk 2011-05-29 11:14:07 |
Kergitan teemat ja uurin, kas kellelgi oleks üle purke, mida ta lahkelt tahaks mulle annetada? Tegin oma purkides inventuuri, et teada saada, palju mul purke on ja palju mul vaja oleks, tuleb välja, et olen oma 200 purgiga miinuses... Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-05-29 11:34:33 |
Pisi-Pisi:
Pisi-Pisi, meil ilmselt oleks. Ja kui eriti hästi läheb, siis oleme järgmisel laupäeval taas Kohilas Välja tänaval. Kas oled huvitet?
Kergitan teemat ja uurin, kas kellelgi oleks üle purke, mida ta lahkelt tahaks mulle annetada? Tegin oma purkides inventuuri, et teada saada, palju mul purke on ja palju mul vaja oleks, tuleb välja, et olen oma 200 purgiga miinuses... |
|
Pisi-Pisi Abikokk 2011-05-29 11:35:02 |
Pille:
Jaa! :) Pisi-Pisi:
Pisi-Pisi, meil ilmselt oleks. Ja kui eriti hästi läheb, siis oleme järgmisel laupäeval taas Kohilas Välja tänaval. Kas oled huvitet?Kergitan teemat ja uurin, kas kellelgi oleks üle purke, mida ta lahkelt tahaks mulle annetada? Tegin oma purkides inventuuri, et teada saada, palju mul purke on ja palju mul vaja oleks, tuleb välja, et olen oma 200 purgiga miinuses... Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
<< < 1 | 2 | 3 > >> |