Kevadpühad e. munapühad e. lihavõtted e. ülestõusmispühad e. kiigepühad

Koogi Kata
Abikokk
2011-04-24 23:39:39
Väga lahe idee!
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-04-25 08:21:11
Meie tänavune kevadpühade laud oli selline. Siin veel tublide nami-namikate pühadelaudu: Tuuli (martsipanine pasha) Koopatibi (naadiga toonitud munad, kaunis Amarettoga pasha) Sirliiz (pasha, fetapirukad) Ssille

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Liisi
Abikokk
2011-04-25 11:39:04
Suure reede hommikul sõime muna-leivapesasid rohelise salatiga.

Liisi Blogi

Ilse
Abikokk
2011-04-25 12:52:29
Katsetasin marineeritud munadega. Jäid natuke isegi lahjad, et järgmine kord teen vast kangema marinaadi. Aga olid täitsa head õlle kõrvale ;) Retsept on siin http://ilse.riiul.com/2011/04/kevadpuhad/

Ilse köögis

Infanta
Kokaõpilane
2011-04-26 12:58:21
Ma kohe PEAN siin kiitma Pille imemaitsvat pashat :) Senini oleme ikka kuumutatud varianti teinud. Nüüd siis kuumutamata pasha, mis tundus suus imeliselt siidine. Tehtud sai see Eestist spetsiaalselt selleks kohale toodud kohupiimast :), muus osas järgisin retsepti, ainult pistaatsiapähklite asemel panin kreeka pähkleid. Kõige rohkem manustas seda minu abikaasa, kes ei ole pashat kunagi maitsenud ega sellest isegi midagi kuulnud. Nii et sellest järeldan ma, et pasha on ühtlasi magustoit, mida võib julgesti ka välismaalastele pakkuda :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-04-28 21:42:05
Infanta:
Ma kohe PEAN siin kiitma Pille imemaitsvat pashat :) Senini oleme ikka kuumutatud varianti teinud. Nüüd siis kuumutamata pasha, mis tundus suus imeliselt siidine. Tehtud sai see Eestist spetsiaalselt selleks kohale toodud kohupiimast :), muus osas järgisin retsepti, ainult pistaatsiapähklite asemel panin kreeka pähkleid. Kõige rohkem manustas seda minu abikaasa, kes ei ole pashat kunagi maitsenud ega sellest isegi midagi kuulnud. Nii et sellest järeldan ma, et pasha on ühtlasi magustoit, mida võib julgesti ka välismaalastele pakkuda :)
Nii tore, et see pasha Sulle ja Su kaasale meeldis, Infanta!

Jaanikaant
Abikokk
2011-04-29 16:12:02
Meie selleaastased sibulakoortega värvitud munad Veel meisterdasin virsikuga kohupiimatarretist ja Perenaiste ainetel vale- muna magustoitu. Retseptid leiab siit.

Maitse asi

Ilse
Abikokk
2011-04-29 17:08:22
Sibulakoori sai mitu kuud korjatud:)

Ilse köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-03-26 10:26:43
Ma istusin nüüd koos ajakirjade-raamatute-väljalõigetega diivanile maha ja hakkan meie traditsioonilise kevadpühade brunch'i menüüd välja mõtlema. Tänavu juba 8. aprillil!!!

Ilse
Abikokk
2012-03-28 14:03:01
Pille:
Ma istusin nüüd koos ajakirjade-raamatute-väljalõigetega diivanile maha ja hakkan meie traditsioonilise kevadpühade brunch'i menüüd välja mõtlema. Tänavu juba 8. aprillil!!!
Ja kuidas läheb? Äkki mõni vihje :) Ise plaanin ühe kohupiimakoogi, peaks midagi kerget kalast tegema ja ongi ideed otsas :D Äkki saab naadimuffineid ka juba teha. Ja äkki natuke kommenteerid seda kooki http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=10113 ma saan aru, et oled seda ise teinud. Kas on ka hea kook :)

Ilse köögis

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>