Martiina Abikokk 2011-08-30 22:19:35 |
Väga huvitav röstitud küüslaugu risoto. | |
Netcat Abikokk 2011-08-31 09:24:17 |
Küüslaukude hoidmisest. Väga huvitav, aga minul toatemperatuuril nad lihtsalt kuivavad surnuks üpris kiiresti. Ajakirjandusest olen lugenud, et küüslaugu õige hoidmistemperatuur peaks olema +1 kraadi, mitte rohkem - ja sealjuures kuivas kohas. Selliseid tingimusi annab ikka päris otsida, samas küüslauku ju ometi müüakse ja veel talv läbi. Täitsa müstika. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zapxpxau Abikokk 2011-08-31 11:42:18 |
Täitsa müstika jah, aga enamusel seisab toas kapinurgas päris hästi. Laboritingimusi kodus luua on liigne luksus. Aga ütlen, et Eesti küüslauk seisab paremini kui too importvärk. Peipsi küüslauk on ikka ilusti päikese käes ära kuivanud enne müüki paiskamist. | |
Netcat Abikokk 2011-08-31 13:11:41 |
Aga kui hoida külmkapis ja õhutihedalt suletud karbis, sinna ei tohiks niiskus ligi pääseda? On keegi proovinud? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Blondie Abikokk 2011-08-31 14:41:14 |
Netcat:
Ei toiminud. Tavalises pimedas seinakapis toatemperatuuril on parem tulemus. Aga kui hoida külmkapis ja õhutihedalt suletud karbis, sinna ei tohiks niiskus ligi pääseda? On keegi proovinud? |
|
Zapxpxau Abikokk 2011-08-31 18:35:38 |
Ma mõtlen, et kui sul on ehk juhuslikult see vaakumpakendusaparaat, siis võid ju isegi proovida, paned eraldi väikesed vaakumpakendid... | |
Andra Kokaõpilane 2015-05-06 20:09:37 |
Üks hea asi on ka must küüslauk - küüslauk, mida hoitakse kindlal temperatuuril ja kindlas niiskuses nädalaid, nii et enamus küüslaugu häid omadusi säilib. Kuna see mustaks värvunud küüslauk on maitselt magus, veidi šokolaadine ja minule meenutab kõige rohkem musta ploomi, siis sobib ta hästi neile, kes toorest küüslauku väga ei armasta. Sobib ka niisama kommi asemel nosimiseks :) Lähemalt saad lugeda siit.
http://pliiditaga.blogspot.com |
|
<< < 1 | 2 > |