Küüslauk

Martiina
Postitusi: 939
Abikokk
2011-08-30 22:19:35
Väga huvitav röstitud küüslaugu risoto.
Netcat
Postitusi: 1930
Abikokk
2011-08-31 09:24:17
Küüslaukude hoidmisest. Väga huvitav, aga minul toatemperatuuril nad lihtsalt kuivavad surnuks üpris kiiresti. Ajakirjandusest olen lugenud, et küüslaugu õige hoidmistemperatuur peaks olema +1 kraadi, mitte rohkem - ja sealjuures kuivas kohas. Selliseid tingimusi annab ikka päris otsida, samas küüslauku ju ometi müüakse ja veel talv läbi. Täitsa müstika.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Zapxpxau
Postitusi: 1409
Abikokk
2011-08-31 11:42:18
Täitsa müstika jah, aga enamusel seisab toas kapinurgas päris hästi. Laboritingimusi kodus luua on liigne luksus. Aga ütlen, et Eesti küüslauk seisab paremini kui too importvärk. Peipsi küüslauk on ikka ilusti päikese käes ära kuivanud enne müüki paiskamist.

Zap*

Netcat
Postitusi: 1930
Abikokk
2011-08-31 13:11:41
Aga kui hoida külmkapis ja õhutihedalt suletud karbis, sinna ei tohiks niiskus ligi pääseda? On keegi proovinud?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Blondie
Postitusi: 459
Abikokk
2011-08-31 14:41:14
Netcat:
Aga kui hoida külmkapis ja õhutihedalt suletud karbis, sinna ei tohiks niiskus ligi pääseda? On keegi proovinud?
Ei toiminud. Tavalises pimedas seinakapis toatemperatuuril on parem tulemus.
Zapxpxau
Postitusi: 1409
Abikokk
2011-08-31 18:35:38
Ma mõtlen, et kui sul on ehk juhuslikult see vaakumpakendusaparaat, siis võid ju isegi proovida, paned eraldi väikesed vaakumpakendid...

Zap*

Andra
Postitusi: 74
Kokaõpilane
2015-05-06 20:09:37
Üks hea asi on ka must küüslauk - küüslauk, mida hoitakse kindlal temperatuuril ja kindlas niiskuses nädalaid, nii et enamus küüslaugu häid omadusi säilib. Kuna see mustaks värvunud küüslauk on maitselt magus, veidi šokolaadine ja minule meenutab kõige rohkem musta ploomi, siis sobib ta hästi neile, kes toorest küüslauku väga ei armasta. Sobib ka niisama kommi asemel nosimiseks :) Lähemalt saad lugeda siit.

http://pliiditaga.blogspot.com

<< 1 | 2 >