Zoozi
Abikokk 2009-10-16 11:21:06 |
Piimakohv. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-16 11:23:01 |
Zoozi:
Väga minimalistlik :) Ma võtsin lisaks piimakohvile veel viimase tüki karaskit võiga ning vähemalt viis viilu rukkileiba võiga. :P
Piimakohv. |
|
Teeleke
Abikokk 2009-10-16 11:30:59 |
Tullia:
Tullia, ehk ütled, kust Tartus Pajumäe tooteid ostad? Kodulehe järgi peaks neid tooteid nii turuhoones kui ka Kaubamaja toiduosakonnas olema, aga olen näinud vaid kesist valikut viimases :/
Teemasse ka: täna viimast hommikut veel vaesed rüütlid, kõrvale piimakohv ning kõhu turgutuseks veidi tumedat šokolaadi (72%-lise kakaosisaldusega :) ). palju Pajumäe metsmaasikajogurtit ja kohv. |
|
Merilin
Abikokk 2009-10-16 11:46:14 |
Praetud munad singiga, piimakohv. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Nipitiri
Abikokk 2009-10-16 11:54:33 |
Teeleke:
Paljumäe lett on nt Sadamaturul, peauksest sisenedes vasakut kätt leiva- ja kommilettide järel. Tullia, ehk ütled, kust Tartus Pajumäe tooteid ostad? Kodulehe järgi peaks neid tooteid nii turuhoones kui ka Kaubamaja toiduosakonnas olema, aga olen näinud vaid kesist valikut viimases :/ |
|
Nämmu
Abikokk 2009-10-16 18:41:01 |
Nipitiri:
Ja vanas turuhoones on ka, peauksest minnes paremat kätt nurgas. Kõrval müüakse igasugu meetooteid. Ning seal minuarust suurem valik ka, või käib sadamaturus lihtsalt rohkem ostjaid..
Ise sõin kaerahelbeputru ingveriteega. Ja üks kiivi ka. Teeleke:
Paljumäe lett on nt Sadamaturul, peauksest sisenedes vasakut kätt leiva- ja kommilettide järel.Tullia, ehk ütled, kust Tartus Pajumäe tooteid ostad? Kodulehe järgi peaks neid tooteid nii turuhoones kui ka Kaubamaja toiduosakonnas olema, aga olen näinud vaid kesist valikut viimases :/ Kaie |
|
Seenekas
Abikokk 2009-10-16 19:28:09 |
Pille:
Mul ka minimalistlik ingveritee, juba pikemat aega pole hommikuti isu. Zoozi:
Väga minimalistlik :) Ma võtsin lisaks piimakohvile veel viimase tüki karaskit võiga ning vähemalt viis viilu rukkileiba võiga. :PPiimakohv. |
|
Aurora
Abikokk 2009-10-17 11:15:59 |
Kukeseeneomlett, kuna piim oli kapis hapuks läinud, siis piimakohvi asemel seekord piparmünditee. | |
Zoozi
Abikokk 2009-10-17 11:48:40 |
Ma ärkasin täna nii hilja - peale üheksat. Ma pole aastaid nii kaua maganud. Lapsed olid ka täna hilised ärkama. Imelik kohe. Tundub nagu oleks pool päeva läinud kaduma :D Piimakohv, röstitud sepik munavõiga. Kasutasin seekord toorjuustu või asemel, meeldis nii rohkem. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-17 11:58:09 |
Zoozi:
Meil õnnestus täna lausa kolmveerand 11ni voodis põõnelda, aga sinna sisse mahtus ka kaks tundi aktiivset suhtlust (läbi une siis) ärkvel pisitütrega kella 7-9 :D :D
Hommikul kaks viilu täisterajahust õunakooki, joogiks piimakohv. Kristjan sõi lisaks veel paar viilu rukkileiba.
Ma ärkasin täna nii hilja - peale üheksat. Ma pole aastaid nii kaua maganud. Lapsed olid ka täna hilised ärkama. Imelik kohe. Tundub nagu oleks pool päeva läinud kaduma :D
|
|
| << < 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 > >> | ||