Trahter BOGDAN, Mustamäe tee 116, Tallinn

Merita
Kokaõpilane
2008-12-16 20:35:39
Kas keegi on käinud ja kiidab? Me sõbrannadega loodame pühapäeval seda kohta külastada. :)
Netcat
Abikokk
2008-12-17 14:16:18
Kas see on La Cucaracha uus nimi? Aadress on sama... Kui jah, siis ma ei ootaks midagi erilist...

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-12-17 16:32:44
Netcat:
Kas see on La Cucaracha uus nimi? Aadress on sama... Kui jah, siis ma ei ootaks midagi erilist...
Asuvad vist lihtsalt samas majas. Sõitsime eelmisel nädalavahetusel sealt juhuslikult mööda ja maja peal olid igatahes nii Bogdani kui ka La Cucaracha sildid.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Vernanda
Abikokk
2008-12-17 19:25:38
ma olen seal käinud. lihtne, aga hea koht, ukraina köök on vist see, mida nad viljelevad. mulle ma arvan et meeldis.

Da Vahtra Residence

Tiina
Abikokk
2012-11-04 00:16:27
Täna sõime hilist lõunasööki / varast õhtusööki Ukraina trahteris Bogdan. Kujundus on selline maalähedane, tumepruunid ja punased toonid. Toidu valik päris suur: salatid, suupisted, vareenikud ja praed. Mina võtsin kapsarullid ja lisandiks grillitud baklažaanid läätsede ja paprikaga, tütar värske salati kanaliha, suluguni juustu, apelsini ja kreeka pähklitega. Hinnaklass üsna ok. Kapsarullid 4,70, salat ka midagi sarnast. Eelroaks sõime sooje lehttaignataskuid suluguni juustu ja ürtidega (3,80). Need olid tõeliselt maitsvad. Tütar kiitis oma salatit, et kana, apelsin ja kreeka pähkel sobivad maitsetelt väga hästi kokku. Minu kapsarullid olid nii korralik praad, et ma ei jaksanudki kõike ära süüa. Aus ja toitev Ukraina söök. Baklažaanilisand koosnes küll enamjaolt läätsedest, tuvastasin kaks baklažaanitükki. Laupäeva õhtupoolikul oli trahter rahvast täis ja tagaruumis peeti juubelit. Teenindaja oli kiire ja asjalik, aga üsna emotsioonitu. Hea koht korralikuks kõhutäieks.

Gruusia köök on siiski üle kõige!