Pille![]() Nami-Nami peakokk 2008-12-12 10:42:34 |
Kuna kirjastus Pilgrim nii lahkesti kaks raamatut me lugejakampaania jaoks andis, siis avan nende jaoks uue teema ja teen reklaami ka nende uusimale raamatule, millega ma natuke seotud olin. Nimelt on selle raamatu projektijuhiks on minu armas täditütar Ingrid Peek ning kuna olin Ingridil antud protsessi juures kokandusalase nõu ja jõuga abiks, siis on ka mind konsultandina ära märgitud :)
![]() |
|
Tiina![]() Abikokk 2009-03-10 14:49:41 |
Raamat jäi raamatukogus silma ja nüüd olen juba mitu päeva ennast sellest inspireerida lasknud :)
Täna näiteks ostsin poest kilo hapukapsast :P
See on tõepoolest üks kirglik raamat. Ilus ja inspireeriv teos, selline, mida aeg-ajalt kätte võtta ja lihtsalt lehitseda võib. Pilte vaadata. Samas pole retseptid ei eksklusiivsed ega keerulised, nii et ka nende järeleproovimiseks tasub raamatut avada. Natuke pikemalt kirjutasin siin. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Martiina Abikokk 2009-03-20 12:15:04 |
Sain selle raamatu kingiks ja olles nüüd aega leidnud seda lähemalt uurida, leian, et see on väga hea raamat! :) Nii..kuum raamat :) Jutt on huvitav, faktid loomulikult kasulikud, pildid nii inspireerivad! Mul on selle raamatu kohta küll vaid kiidusõnu öelda :) Veidi teistmoodi raamat, justnimelt inspiratsiooni saamiseks nii hea! | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-10-23 19:50:29 |
KODULEIVARAAMAT
Kaia-Kaire Hunt
Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2012-08-22 13:18:05 |
Kirjastus PILGRIM on üllitanud taas ühe raamatu kokandushuvilistele, nimelt Margit Härma (end. Hakomaa) kirjutatud ning Hele-Mai Alamaa piltidega varustatud seeneraamatu:
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2012-09-19 12:39:01 |
Pille:
KOLM raamatut loosin välja siinsamas foorumis 1. oktoobril
- ühe kõigi nende vahel, kes seenepiruka teemas sõna võtavad (iga postitus/pirukas läheb eraldi arvesse)
- teise kõigi nende vahel, kes seente üldteemas sõna võtavad.
- kolmanda kõigi nende vahel, kes seente hoidistamise teemas sõna võtavad
NB! Seenepirukad võib üles anda nii seente üldteemas kui ka seenepirukateemas, seenehoidised üldteemas ja hoidiste teemas suurendades seega oma võiduvõimalusi!
Kirjastus PILGRIM on üllitanud taas ühe raamatu kokandushuvilistele, nimelt Margit Härma (end. Hakomaa) kirjutatud ning Hele-Mai Alamaa piltidega varustatud seeneraamatu: ![]() |
|