Tziiki Abikokk 2010-04-17 10:39:00 |
Mari-Liis:
ma siin Uppsalas sattusin ka nende poodi ja selle söömise märkuse peale tuli kohe meelde siinse müüja neiu jutt, kui ta mulle huulte koorijat soovitas-olevatki puhtast suhkrust tehtud toode ja neiu sõnad olid midagi sellist, et see on nii maitsev, et ma tavaliselt suurema osa sellest potsikutäiest sööngi ära :O
aga mina fännan nende unekreemi-tõepoolest tuleb uni silmapilkselt...või on mu mõttejõud ja usk sellesse tootesse lihtsalt nii suur :D Väga mõnusad naturaalsed - kõik on sellise maitse ja lõhnaga, et tahaks ära süüa :) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-07 10:08:57 |
Tziiki:
Ma ostsin ka selle kreemi endale eile, aga õhtul ei jõudnud peale panna, jäin enne magama :D
Facebookis andis LUSH teada, et "Täna õhtul on Tartu Kaubamajas Ostuöö (oleme erandlikult avatud kuni südaööni) ja selle raames on kõik Lushi kingitused -20%. Pakkumine kehtib ka Lushi Tallinna poes ja ainult homseni. Lisaks anname soovi korral igale ostuööl tehtud ostuga kaasa ühe värske maski - see on hea võimalus katsetada mõnda maski, mida varem ei ole proovinud."
aga mina fännan nende unekreemi-tõepoolest tuleb uni silmapilkselt...või on mu mõttejõud ja usk sellesse tootesse lihtsalt nii suur :D |
|
Tziiki Abikokk 2010-05-07 11:07:25 |
Pille:
nii et töötab ka paljalt ostes :D Tziiki:
Ma ostsin ka selle kreemi endale eile, aga õhtul ei jõudnud peale panna, jäin enne magama :Daga mina fännan nende unekreemi-tõepoolest tuleb uni silmapilkselt...või on mu mõttejõud ja usk sellesse tootesse lihtsalt nii suur :D As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Tixu Kokaõpilane 2010-06-23 16:28:34 |
Lush reklaamib end kui keskkonnateadlik firma ja et tal on looduskosmeetika. Paraku vaadates millest need tooted koosnevad, siis esimese asjana paistavad silma parabeenid, mis häirivad östrogeenide taset ning seostatakse rinnavähi tekkega. Neil on avastatud ka nõrk mõju paljunemisvõimele. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-14 11:39:13 |
LUSHiga koostöös toimus hiljuti vegan-toitude teemaline kooskokkamine, kus LUSHi kinkearbid võitsid ITAKENE, KÄTRIN ja TUULI. Panen siia üles ka kinkekarpide sisu :) YOU'RE A STAR (Itakene) Honey I Washed The Kids seep, Ma Bar vannivaht, Dream Cream kehakreem, Helping Hands kätekreem, Ceridwen’s Cauldron vannisula, Floating Island vannisula, Aqua Mirabilis kooriv kehavõi. SERENITY (Tuuli ja Kätrin) Alkmaar seepi (100g), Ceridwen`s Cauldron vannivahtu, Ring of Roses võidekreemi (80g), Bathos vannivahtu ja Butterball vannipommi | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-31 12:33:22 |
Edastan info: Armsad Lushi sõbrad! Olete oodatud laupäeval 2. aprillil meile Tartu poodi külla! Korraldame keskkonnateemalise rohelise peo, mis toimub 12:00-16:00. :) Igal täistunnil toimub keskkonna teemal viktoriin, mille vastused leiate meie kodulehelt. ;) Lisaks veel palju huvitavat! Kohtumiseni laupäeval! :) | |
<< < 1 | 2 > |